Sedm zbytečných

Povídka od: Alan Grant
Z knihy: Lobo: Sedm zbytečných a další příběhy


Znáte Loba. Víte, co mu jde nejlíp. Masakry. Znáte Lobova šéfa Vrila Doxe. Víte, co mu jde nejlíp. Křívárny. Takže, když Dox pošle Loba na sebevražednou misi na jednu dost zavánějící planetu, je každému hned jasné, že to bude trochu komlikovanější. Těch zbývajících šest zabijáků, ze kterých si Lobo sestavil svoje výsadkové kamikaze komando, neznáte. Ani nemusíte. Jsou zbyteční.

Originální název:

Losers


Rok vydání originálu: 2015

Komentáře (1)

Přidat komentář

Lenka.Vílka
03.11.2018 5 z 5

("Dal jsem vás dohromady, protože všichni máte jedno společné."..."Protože jsme ty největší prďáci v celym vesmíru?"..."Protože jste ztroskotanci.")

Sedm statečných Lobo style! Hu há!
Lobo "dá dohromady" partu na náročný úkol a jeden lepší jak druhý. Dávání se dohromady je vtipné úplně stejně, jako to bývá u klasických týmovek. Jenom tady nikdo nedělá herečku, že si to možná rozmyslí. A ten mega důležitý úkol? Nóó...
Je jasné, že ostatní Stateční budou jenom žrádlo pro psy. A pokud neumře už cestou, tak ty gule Lobovi sladká princezna urve až na konci, ale chcete vědět, jak se z nich ta sekaná stane. A to že fakt vtipně. Místo, kde komiks budete číst si tedy zvolte hodně pečlivě. Doktor ordinuje záchvaty smíchu nejvyššího stupně!
A zase nějaké to ponaučení. Neraduj se dřív, než za pomocí svého geniálního vynálezu přejdeš minové pole. Koncovka bývá luxusní...
(Ono se vlastně v každé smrti jednotlivých Statečných nachází poučení. A potom, že to je jenom hloupá vyvražďovačka. Pche!)

Je na vás jeden Lobo málo? V tom případě si tohle užijete ;)