Prokletí věčného života

Povídka od: David Guymer
Z knihy: Ztracené příběhy: Gotrek & Felix


Popis není zatím k dispozici.

Originální název:

Curse of the Everliving


Rok vydání originálu: 2013

Komentáře (2)

Přidat komentář

PierRe Vesper
18.08.2023 odpad!

Hrůza a děs. Říká se nejlepší nakonec, ale tady to platí obráceně.
Autor, který napsal Město zatracených, což je mnou nejhůře hodnocený Zabíječ. Nelogcké kraviny, kam se člověk podívá. Gotrekova sekera, která kosí démony vyšších tříd je tady "posednuta" jediným démonem, prostě jen tak.
Myslel jsem, že nic horšího, než Město není, ale to jsem se velice mýlil.
Povídka je zde zařazena asi jen proto, že obsahuje slovo Gotrek. To bych zvládnul taky a možná líp.
Nejvíc se ale bojím toho, že tenhle člověk napsal poslední dvě knihy o Gotrekovi a SPOUSTU dalších. Nějak nevím, jestli chci, aby vůbec vyšly. Jasně že chci, ale ne takhle.

Set123
11.06.2022 1 z 5

Hmmm… No… dobře. Teda ne, špatně. Tohle bylo… divné. Špatné. Zpočátku jsem si myslel, že se bude jednat zase o nějakou drákulovinu (uznejte, divný hrad v kopcích, starý podivný dědeček…) a najednou tam někomu tekla krev z pusy, najednou zase byli ven z hradu, bum, bestie, gong, konec. Tohle byla po stylistické i obsahové stránce opravdu upřímně bída a já si nejsem jist nejenže proč byla tato povídka do antologie zařazena, ale ani proč existuje. Protože ona je upřímně úplně k ničemu a nelze na ní shledat nic zajímavého. Ještěže je tak krátká. A Guymerovo Město zatracených má být ještě horší? No to potěš prdel…