Velká mezinárodní kuchařka podobné
Judith Ferguson
Řada receptů klasických jídel francouzské, italské, řecké, španělské, čínské a mexické kuchyně. Recepty obsahují popis krok za krokem, doprovázený fotografiemi. Poznámka kuchaře uvádí dobu přípravy, způsob podávání, obměny a další rady, uvozené piktogramem.
Obrazové publikace Hobby Kuchařky
Vydáno: 1998 , Svojtka & CoOriginální název:
Step by Step Cookbook , 1996
více info...
Podobné knihy (19)
Svetová kuchárka Anna VydrováV knize jsou zařazeny recepty na nejznámější jídla hlavně z kuchyně franc., čínnské, ruské, italské, anglické a americké. více
Z kuchyně našich přátel Vilém Vrabec
V sešitě jsou uvedeny předpisy na typické a u nás oblíbené pokrmy sovětské, polské, bulharské, maďarské, německé a kubánské kuchyně. Předpisy jsou upraveny tak, aby je bylo možno připravit z potravin dostupných na našem ... více
Světová kuchyně Magdalena Wagnerová
Tato pozoruhodná kuchařka má za cíl zmapovat tradiční pokrmy z celého světa, včetně české kuchyně. Přináší čtenáři nejen návody na přípravu jídel, ale informuje též, se kterými pokrmy se člověk setká při cestách do zahra... více
Malá svetová kuchárka Anna Vydrová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Mexická kuchyně - Praktická příručka krok za krokem Jane Milton
Národní jídla mexické kuchyně. Ilustrovaná encyklopedie. více
Culinaria: Itálie Claudia Piras
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Proved... více
Culinaria Francie André Dominé
Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí. Žádná jiná země světa se nemůže ... více
Culinaria Španělsko Marion Trutter
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a o... více
Medzinárodná kuchárka Juliana A. Fialová
Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček. Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásad... více
Francouzká kuchařka Jana Zachová
Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více
Štítky knihy
kuchařky čínská kuchyně italská kuchyně francouzská kuchyně španělská kuchyně řecká kuchyně mexická kuchyně
Autorovy další knížky
1998 | Velká mezinárodní kuchařka |
1995 | Z mrazničky do mikrovlnné trouby |
1986 | Pomazánky a saláty |