Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně podobné

Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/315158/bmid_recepty-remoska-peceme-zdrave-a-chu-5JL-315158.jpg 3 1 1

Vítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A tak se vám do rukou dostává kniha receptů, ve které naleznete vedle tradičních a osvědčených jídel i nové recepty paní Kariny Havlů, našich zaměstnanců a spokojených uživatelů Remosky, které odpovídají zdravé a moderní kuchyni. Recepty jsou určeny nejen pro ty, kteří se s naším vý- robkem setkávají poprvé. Inspiraci zde naleznou i zku- šené kuchařky a kuchaři. Přejeme vám dobrou chuť!... celý text

Podobné knihy (5)

Vaříme v remosce Vaříme v remosce Karina Havlů

Kniha kuchařských předpisů pokrývá celé spektrum pokrmů od polévek, masa, drůbeže a ryb přes luštěniny, brambory a těstoviny až po moučníky. Přináší cenné rady na využití obyčejné remosky i netradičním způsobem. Vhled... více


Remoska a její užití Remoska a její užití Juliana A. Fialová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Remoska v moderní kuchyni Remoska v moderní kuchyni Iva Trhoňová

Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více


Remoska v moderní i babiččině kuchyni Remoska v moderní i babiččině kuchyni Alena Doležalová

Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více


Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití kolektiv autorů

Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců. více