Pokrmy v alobalu podobné

nehodnoceno
Pokrmy v alobalu https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373716/bmid_pokrmy-v-alobalu-RzR-373716.jpg 0 0 0

Marie Bastlová: Pokrmy v alobalu. Obsah: - Maso hovězí, telecí, vepřové i mleté - Uzené maso a uzeniny - Ryby, drůbež, zvěřina - Bezmasé pokrmy, zelenina a ovoce - Uchovávání potravin a ohřívání pokrmů Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-068-80 .

Podobné knihy (1)

Vaříme na teflonové pánvi a v alobalu Vaříme na teflonové pánvi a v alobalu Hana Štorková

Po úvodním popisu správného způsobu použití teflonového nádobí a alobalu pro přípravu rozličných jídel následuje řada předpisů plně odpovídajících požadavkům racionální výživy. více