Kuchařka rybářské kuchyně podobné
Jan Brzák
Kniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové barevné přílohy - křída, velký formát
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , AmlynOriginální název:
sladkovodní a mořské ryby
více info...
Podobné knihy (4)
Ryby v kuchyni Milan PohunekKniha plná receptů jak upravit ryby. více
Velký rybí receptář Miloš Štěpnička
Ve Velkém rybím receptáři podává autor ucelený přehled o rybí kuchyni. Činí tak se svým osobitým humorem a velmi zasvěceně. Kniha se tak stala ojedinělým souborem, v němž vedle zajímavých receptů nechybí mnoho rad a návo... více
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou Miloš Štěpnička
Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se základní kuchyňskou úpravou ryb a dal... více
Ryba v kuchyni Milan Pohunek
Na 400 nejrůznějších předpisů k přípravě rybích polévek a studených i teplých pokrmů z ryb je doplněno stručným poučením o jednotlivých druzích ryb i vlastnostech a hodnotě rybího masa. Kromě toho jsou tu i pokyny a rady... více