Chcete si pochutnať? podobné

Chcete si pochutnať? https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363379/bmid_chcete-si-pochutnat-PdL-363379.jpg 4 1 1

V knihe je výber predpisov z maďarskej kuchyne na spestrenie jedálneho lístka. Maďarská kuchyňa sa vyznačuje najmä tým, že do jednotlivých pokrmov sa pridáva väčšie množstvo mletej sladkej a podľa chuti aj pálivej červenej papriky. Medzi svojrázne pokrmy maďarskej kuchyne, ktoré sa pripravujú na mletej červenej paprike, patrí guláš, perkelt, paprikáš a tokáň. Kapitoly: Polievky, Závarky a vložky do polievok, Studené a teplé predjedlá, Nátierky a peny, Mäsá-Hovädzie, teľacie, bravčové, baranie a kozľacie, Hydina, Zverina, Ryby, Vnútornosti, Rozličné mäsité a bezmäsité jedlá, Múčne pokrmy a múčniky. Vydanie prvé. Cena knihy v čase vydania: 12.- Kčs.... celý text

Podobné knihy (8)

Nahlédnutí do maďarské kuchyně Nahlédnutí do maďarské kuchyně Vlasta Ráczová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Maďarské kuchařské předpisy Maďarské kuchařské předpisy Károly Gundel

Kuchařské předpisy maďarské gastronomie. více


Průřez maďarskou kuchyní Průřez maďarskou kuchyní Kálmán Tolnai

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Maďarská kuchyně Maďarská kuchyně Libuše Vlachová

Maďarská kuchyně je u našich strávníků a kuchařů pověstná ostrými jídly. Tahle kniha Vám ale dokáže, že jídla z maďarské kuchyně nejsou jen ostrá a kořeněná. více


Maďarská kuchyně Maďarská kuchyně Ilonka Hermanová

Kuchařka představuje maďarskou kuchyni, její historii, základní charakteristiku. V druhé části knihy jsou recepty na slaná i sladká jídla a fotografie pokrmů. více


Maďarská kuchyně Maďarská kuchyně Marek Lebkowski

Encyklopedie kulinárního umění 12. více


Maďarská kuchařka Maďarská kuchařka Ildikó Cséfalvay

… gulyás, pörkölt, paprikás… aneb to nejlepší z maďarské kuchyně. Osobitým stylem napsaná kuchařka je souborem receptů nejtypičtějších maďarských jídel, od polévek, přes masová či rychlá a jednoduchá jídla až po moučníky... více


Maďarská kuchyně Maďarská kuchyně Mária Speváková

Obsahuje návody k přípravě polévek, samostatných zeleninových a masových jídel, zvl. gulášů, paprikášů a perkeltů, rybích pokrmů, bramborových, moučných a zeleninových příkrmů, salátů, pečených a vařených moučníků, typic... více