Maitter Maitter oblíbené citáty

☰ menu

„Vy jste fakt zvrácenej,“ ušklíbla se Ellen, ale Roiben se uculoval od ucha k uchu. Kaye netušila, jestli se usmívá, protože mu to připadá vtipné - anebo proto, že je to pravda. (Daň peklu)
Holly Black

„U nás to věděj všichni. Zase vo tolik nejde. Zkrátka jsem jednou u večeře voznámil: ,Mami, pamatuješ, jak Spock choval ke Kirkovi tu zakázanou lásku? No a se mnou je to taky tak.' Na tomhle názorným příkladu to aspoň líp pochopila.“ (Corny, Daň peklu)
Holly Black

„Kdybych tě neznal, myslel bych si, že bráníš Christianovu čest. Copak není jako osina v zadku?“ „Ano,“ odvětila jsem a olízla si prsty. „To je. Ale příštích šest týdnů to bude MOJE osina v zadku.“ (VA 3: Stínem políbená)
Richelle Mead

Úžasné. Právě jsem vyděsila hlavu Zlaté legie jen tím, že jsem mu ukázala meč. Jestli jím začnu mávat, tak asi nejspíš vybuchne. (Kate, Magie ničivá)
Ilona Andrews

„Jsi zvrácený úchyl.“ – „Já vím.“ Hugh kývl ke stolu vedle sebe. „Máš hlad?“ (Magie ničivá)
Ilona Andrews

Kéž jsi i ve smrti vítězem. (Příběhy Darrena Shana)
Darren O'Shaughnessy

Jednou Dervish vešel, když jsem se zrovna koukal na zprávy. Dávali reportáž o vrahovi, který svým obětem uřezával hlavy a dělal si z nich sbírku. Poznamenal jen suše: „Víc hlav víc ví.“ Pak se zlomil v pase a dusil se smíchy – a já na něj jen vytřeštěně poulil oči a v televizii běžely záběry masakrů a vzlykajících příbuzných. (Demonata)
Darren O'Shaughnessy