Zarga Zarga komentáře u knih

☰ menu

Síla přílivu Síla přílivu Tanya Stewner

Tato kniha vypráví o dívce jménem Alea. Poté co zjistí, že je dívka moře a že je imunní proti viru, prožívá veliká dobrodružství se svými kamarády. Alea se snaží najít další mořské děti, aby jí pomohly se záchranou mořského světa, jenomže mezitím se poškodí ropná elektrárna a ropa se rozlije do moře. Zvládne Alea zachránit mořský svět a najít další mořské děti? Tuto knihu doporučuji, protože mě zatím bavila nejvíce ze všech čtyř dílů a je velmi napínavá.

09.01.2019 5 z 5


Jedenáct – Neobyčejný deník obyčejné holky Jedenáct – Neobyčejný deník obyčejné holky Lauren Myracle

Kniha se mi moc líbí! Je super dozvědět se život jiné stejně staré holky. Doporučuji, protože kniha je velmi pěkně napsaná a myslím, že bude mít úspěch. Osobně si myslím, že napsat život jiné osoby je obtížné.

07.11.2018 4 z 5


Kůň za dolar Kůň za dolar Lauren St John

Příběh se odehrává v Jezdecké škole Hope Lane. Hlavní postavou je Casey Blueová. Příběh je o patnáctileté Casey, která ráda jezdí na koních. Z jatek si za dolar koupí koně kterého pojmenuje Storm. sním se pokouší vyhrát Badminton Horse Trials což jsou slavné závody. Casey pilně cvičí, ale v cestě jí stojí spoustu překážek. Dostane se na tyto závody? Zvládne vyhrát Badminton Horse Trials?

17.09.2018 5 z 5