Wiri Wiri komentáře u knih

☰ menu

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Nebudu předstírat, že tohle není šálek mojí kávy. Přečetla jsem to doslova za jednu noc. Jasně už po pár stránkách je vám jasné , jakým směrem se to bude ubírat. Ale málokdy se mi stane, že bych se při čtení knih tohoto žánru skutečně zasmála. Všechno tak nějak dokořenily dvojsmyslné narážky, kterých je tam hafo, navíc autorka hezky vykreslena charaktery postav, které si prostě oblíbíte. Takže ano, kniha naprosto splnila má očekávání, možná je i malinko předčila a rozhodně si ji za nějaký čas přečtu znovu.

01.07.2020 5 z 5


Šance na lásku Šance na lásku M. J. Summers (p)

Příběh o silné lásce a vášni. Kniha byla místa zábavná a parkrát jsem i uronila slzu. Prostředí, ve kterém se děj odehrával, vše jen tak dokreslovalo. Velkou část lze označit za sentimentální a nereálnou - Luc, který je boháč s charakterem rytíře a navíc má tělo jako bůh. Je opravdu škoda, že postavy nebyly propracované tak, jak by si zasloužily - na začátku působily atraktivně, ale časem už opakovaly jasně daný rámec, což se asi nejvíc projevilo u Megan. Dospělý člověk s takovými zkušenostmi a dítětem má právo na zahořklý postoj ale není nutné řešit stejný vnitřní konflikt doslova celou knihu. Samozřejmě že čtenář musí vědět, jak příběh dopadne.
Za mě ale ano - obstála jako knížka, po které člověk sáhne, když má třeba všeho až nad hlavu a nebo zatouží být chvilku naivní a být někde jinde.

03.04.2019 4 z 5