WhiteGirlCZ WhiteGirlCZ komentáře u knih

☰ menu

Ohnivé ostří Ohnivé ostří Kristina Hlaváčková

Tato knížka mně naprosto pohltila... Artefakt jsem v knihovně měla už hodně dlouho (přečtený samozdřejmě) a napadlo mně si ho znovu přečíst... A udělala jsme dobře! Po dočtení jsem jen tak ze zvědavosti koukla na Databázi knih jestli náhodou není další díl a jediné co sem našla bylo rok staré "Ohnivé ostří"... Kdyby tu nebyly napsán obsah nikdy by mně nenapadlo že je to pokračování... Hned další den jsem knihu objednala a po 2 dnech dočetla... Moje první reakce: CHCI DALŠÍ DÍL!!!!!!!!!!!!!
Artefakt i Ohnivé ostří vřele doporučuji a už se těším na další díl :)

22.08.2019


Temný experiment Temný experiment Gwenda Bond

SPOILERY!!!!!


Takže... Na tento prequel jsem se velmi těšila a když konečně vyšel v knihkupectví okamžitě jsme si ho koupila. Stranger Things jsem začala sledovat až snad půl roku před vydáním 3. Série a okamžitě jsem se zamilovala ( hlavně do Harrisona a Dustina ???? - moje nejoblíbenější scéna byla když se Harrison znovu setkal s Dustinem, prostě dokonalé.) Na druhou stranu postavu Dr. Martin Brennera jsem absolutně nesnášela a to snad od prvního okamžiku- už jen ten pohled a to s tou Eleven... Herec naopak vybrán skvělý a postavu ztvárnil dokonale. Po dočtení téhle knihy jsme ale Brennera začala doopravdy nenávidět. Chudák Terry.... Budu doufat že to Eleven v 4. Sérii nějak napraví a taky že se setkáme s ostatními ( Glorií, Alicí a Kennem). Jinak knihu vřele doporučuji! Velmi rozšíří obzory!

10.08.2019


Koláč s kapkou jedu Koláč s kapkou jedu Alan Bradley

Tato kniha byla 1. detektivní knihou,kterou jsem si koupila a začala tak mou mánii v detektivkách. Zbožňuji postavu Flavie a jak se chová. Je mi velmi sympatická a někdy dokonce mým odrazem. Tento komentář píšu až po dočtení 4. dílu série takže už můžu říct že znám postavu Flavie o trošku lépe. Tuto knihu miluji a jen čekám než přeloží další díl. Jinka knihu vřele doporučuji.

05.04.2018


Podsvětí - Artefakt Podsvětí - Artefakt Kristina Hlaváčková

Knížka sama o sobě byla velmi pěkná a dokázala vás jakoby vtáhnout do děje. První dojem teda nebyl nic moc, ale hned jak se začaly dít věci hned jsem změnila názor a dál už jsem se nemohla odtrhnout. Jinak mne překvapilo že takovou dobrou knihu napsala zrovinka česká autorka a ještě že se odehrávala v a pod Prahou? No zírám. Jinak knihu vřele doporučuji a už se těším na další díl.

18.08.2017 5 z 5