VojtechVe VojtechVe komentáře u knih

☰ menu

Úspěšný projektový manažer Úspěšný projektový manažer Richard Newton

Skvělé shrnutí zkušeností a velmi čtivě napsané. Hlavní obsah jsou "best practice" což je důležitější než metody, ty se dají najít jinde a stejně si každou metodu je třeba min 3x vyzkoušet. Na konci knihy krátké shrnutí každé kapitoly. Velký důraz na zadání a komunikaci což odpovídá dvě největším příčinám problémů na projektech. Užitečná příručka pro začínající projektáky vhodné i pro pokročilé pro utřídění znalostí.

20.04.2020 4 z 5


Zlatá kniha komunikace Zlatá kniha komunikace David Gruber

Vše o komunikaci v jedné knize? Ano i ne. Kniha je praktickou příručkou a opravdu se dá využít v každé situaci. Spoustu věcí jsem využil, doporučuji kvůli obsahu. Někdy je třeba překočit omáčku a sebechválu.

17.01.2017


Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

Excelentní kniha o tom, jak se vcítit do zrůdy. Nedokázal jsem ho nenávidět. Výborně napsáno, čtivě a poutavě. Přečetl jsem na střední v rámci úkolu a rozhodně nelituji výběru.

17.01.2017 5 z 5


Myšlenkové mapy Myšlenkové mapy Tony Buzan

Mšlenkové mapy jsem znal už zu různých článků z internetu. Vyžaduje to čas se je naučit efektivně používat. Kdo nezná doporučuji všemi deseti! Používám denně v práci i v osobním životě. Kniha by mohla být stručnější a názornější. Příklady dodává další kniha - Myšlenkové mapy v Byznysu.

17.01.2017 5 z 5


Rychločtení, rychlostudium, info management Rychločtení, rychlostudium, info management David Gruber

Zajímavá naučná příručka. Vyžaduje hodně disciplíny se někam dostat. Otevřelo mi to oči jak chápat texty při učení na univerzitě, zvládnul jsem díky ní několik zkoušek za týden. Na druhou stranu je v ní dost omáčky a sebechvály, ale to se dá přeskočit. Nejobsáhlejší kniha o rychločtení , co jsem našel.

17.01.2017 4 z 5