vimzenicnevim vimzenicnevim komentáře u knih

☰ menu

Epigenetika – Chytrý průvodce pro každý den Epigenetika – Chytrý průvodce pro každý den Blanka Gololobovová

Naprosto úžasná kniha, praktická a věcná, která je pro každodenní použití. Kam se na ní hrabou světové bomby, které chtějí šokovat a překvapovat ! Po dlouhé době, jsem měl ze čtení opravdu zážitek ! Jednoznačně jedna z nejlepších knih o výživě, genetice, přípravcích a vitaminech.

08.04.2024 5 z 5


Buď užitečný: 7 zásad pro život Buď užitečný: 7 zásad pro život Arnold Schwarzenegger

Za mě slabší průměr. Pokud aspoň trochu studujete osobní rozvoj, tak je to víceméně opakování. Samotný Arnold v životě: 1 třetina ANO, 2 třetiny NE. ANO za vůli, ctižádost, vytrvalost, odhodlání, atd. NE za egoismus, bezohlednost, nezvladatelný sexuální pud, atd. Měl vlivné známé na nejvyšších místech a z těch velmi mnoho těžil, zejména v kulturistice. Za všechny jeho kontroverzní věci hovoří soutěž Ms. Olympia 1980 v Austrálii, která je označována jako černý den kulturistiky (Arnold zde vyhrál, ač měl být objektivně na 3-4 místě). Poháry mrštěné o stěnu, zpřetrhaná přátelství, bučení a pískot diváků, atd. V žádném případě nechci na Arnolda házet špínu, ale ta jeho hvězdná ikona má až příliš mnoho vad na kráse.

23.02.2024 1 z 5


Na život se nečeká Na život se nečeká Jaroslav Dušek

Byl jsem zklamaný, je to moje první kniha od V.Kafky. Je to samá psychosomatika, která není bez odpovídající stravy až tak moc léčivá. O stravě tam není téměř nic. Člověk, kterému amputují nárt jedné nohy, potom druhou nohu pod kolenem tvrdí, že to zavinila jeho nerozhodnost ve vztahu k ženám ? Hodně zajímavé. V. Kafka zemřel v 55 letech, už to je samo o sobě také hodně k zamyšlení.

18.12.2023 2 z 5


Rakovina? Ne, děkuji! Rakovina? Ne, děkuji! Jarmila Klímová

Kniha se zabývá zejména vztahem pacienta a lékařů. Je tam velmi dobře popsané, jak se lékaři chovají k pacientům a to je autorka sama lékařka ! Co mi hodně chybělo bylo to, čím se vlastně autorka knihy léčila, když odmítla chemoterapii a další "zaručené a ověřené" lékařské metody léčení rakoviny.

23.08.2023 3 z 5