tereza5887 tereza5887 komentáře u knih

☰ menu

Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

Miluji tuhle knihu! A určitě mi přijde jako o dost lepší než ten první díl. Líbí se mi, že každou postavu poznáme a pochopíme. To mám na knihách od Karen M. McManusové nejraději- pokaždé je lehké poznat a pochopit postavy v knize, protože co kapitola to jiný člověk a jiná perspektiva situace.

12.09.2021 5 z 5


Ke hvězdám a ještě dál Ke hvězdám a ještě dál Marilyse Trécourt

Nejdříve jsem se obávala, že s hlavní postavou nebudu souznit, protože nejsem její věková kategorie, ale ukázalo se že to vůbec nevadí. Ze začátku nezábavné a Brad mě nijak nebral, ale vše nabralo obrátky jakmile hlavní postava udělala chyby, které si neuvědomovala. Její změna se mi líbila. Procítila jsem její pocity o vztahu s jejím synem a jak se změnil. Konec je unášející ( a Adam s Lolou mě jenom těší)! Brzy se ztotožníte se vším, co nám hrdinka ukazuje a vysvětluje. Knihu jsem měla přečtenou za dva dny. Kniha je motivace a já jsem byla nadšená z posledních stránek takového "pracovního listu". Doporučuji přečíst!

02.09.2021 4 z 5


Láska podle hvězd Láska podle hvězd Minnie Darke

Kniha má jeden hlavní děj a poté se do příběhu zamotá dalších několik lidí. Většinou nečtu více knih najednou, aby se mi děje a příběhy nepopletli a přesně takový pocit jsem teď měla. Nedokázala jsem se orientovat a když už ano objevila se nová postava ( to však může být jen můj problém). Kniha mě opravdu začala bavit až v druhé polovině. První polovinu jsem četla přes týden nechtělo se mi do toho a přišlo mi to nezajímavé (hlavně tím, že se v knize neobjevoval žádný konflikt/problém, který by se měl řešit), druhou polovinu jsem přečetla do dvou dnů - zábavné, napínavé a neočekávané. Horoskopy nijak nečtu ani neřeším přesto jsem měla chuť si tuto knihu přečíst (není to problém). Konec se mi neskutečně líbil to, jak se najednou příběhy propojily a vše do sebe zapadalo. Padaly otázky osudu, co by kdyby. Kdyby autorka na začátku knihy přidala cokoli co by mě lákalo dál číst byla bych raději nebo méně dalších postav.

02.09.2021 3 z 5