Ke hvězdám a ještě dál

Ke hvězdám a ještě dál https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432774/mid_ke-hvezdam-a-jeste-dal-bp3-432774.jpg 3 23 7

Estelle nemůže spát a při brouzdání po netu narazí na stránku, která slibuje splnit každé přání. Zasní se: „Přála bych si krásného, okouzlujícího a pozorného manžela – jako je Brad Pitt.“ A druhý den ráno se vedle Brada probudí. Neprotestuje. Kdo by taky protestoval? Nakonec Estelle zjistí, že se upsala k internetovému programu plnění snů. Postupně si pak přeje další a další věci, ale i když se její život mění doslova k jejímu obrazu, pořád není spokojená. Tak v čem vězí skutečné štěstí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Vise la lune et au-delà !: Et si vous aviez le pouvoir de réaliser vos rêves , 2018


více info...

Přidat komentář

Lily101
29.02.2024

Palr chybiček by se našlo, ale obsahem je kniha naprosto skvělá! Tudíž zaokrouhluji ze 4,5 na 5!

tereza5887
02.09.2021 4 z 5

Nejdříve jsem se obávala, že s hlavní postavou nebudu souznit, protože nejsem její věková kategorie, ale ukázalo se že to vůbec nevadí. Ze začátku nezábavné a Brad mě nijak nebral, ale vše nabralo obrátky jakmile hlavní postava udělala chyby, které si neuvědomovala. Její změna se mi líbila. Procítila jsem její pocity o vztahu s jejím synem a jak se změnil. Konec je unášející ( a Adam s Lolou mě jenom těší)! Brzy se ztotožníte se vším, co nám hrdinka ukazuje a vysvětluje. Knihu jsem měla přečtenou za dva dny. Kniha je motivace a já jsem byla nadšená z posledních stránek takového "pracovního listu". Doporučuji přečíst!


Nikychlupova
31.01.2021 4 z 5

Opravdu to není obyčejná kniha. Dokáže vás inspirovat k tomu, si ve svém životě prožít to, co jsi přejeme.

Kuci12
19.07.2020 3 z 5

Tak nějak jsem čekala víc Brada a ne psychologickou tereapii. Asi je to tím, že v poslední době je mantra být sama sebou a být šťastná, asi moc ohraná. Tohle bylo na mě moc rychlé, chytré a jednoduché. Dvě až tři hloupá přání - upřímně taky, bych si asi přála Brada v posteli, ale opravdového :D .....a najednou ví hlavní hrdinka, co chce a všechno se plní i bez Tomu. Poslání knížky je ok, ale cesta k němu mohla být vtipnější a víc realističtější.

essene
30.06.2020 3 z 5

Moc pěkně psané-nespokojenost se životním tempem a stereotypní fádnost okolí.Splní si přání,ale pozná,že štěstí je v tom bývalém žití

tereza1198
08.06.2020 2 z 5

(SPOILER) Čekala jsem nějakou oddechovou srandu. Ale pozor. Ono se vlastně jedná o motivační knihu a osobní rozvoj. Na beletristickém příběhu Estelle a její rodiny je nám ukázáno, že důležitá je hlavně sebedůvěra a naslouchání sobě a druhým. Takže hrdinka si zacvičí jógu, medituje ve stanu a vědomě jí. A život se začne obracet k lepšímu, letitá traumata se dají řešit a bla bla bla. Vždycky když zabloudím k podobnému tématu, tak mám trochu pocit, že mě chce autor nalákat do sekty. Ne že by se mi to nelíbilo a nebylo to hezké. Ale já bych se duševně nerozvinula ani v přítomnosti Dalajlámy. Mezitím se v knize Estelle plní přání v magickém programu. Ale jen proto, aby jí došlo, že štěstí je v ní a musí za něj bojovat sama. Om shanti om!

Kristy.Seb
11.05.2020 5 z 5

Když se ráno probudila vedle Brada Pitta, tak jsem si říkala, co ta kniha bude za blbost. Ale nakonec mě kniha fakt dostala. Člověk nemůže čekat, že život bude dokonalý. Protože všechny ty nedokonalosti dělají život.

Svoboda je být sama sebou, respektovat se, plnit si své sny, aniž by mě ochromovaly neopodstatněné obavy. Svoboda je být zcela šťastná bez zábran.

Autorovy knížky

Marilyse Trécourt
francouzská, 1974
2020  69%Ke hvězdám a ještě dál

Kniha Ke hvězdám a ještě dál je v

Přečtených27x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených5x
Knihotéce66x
Chystám se číst26x
Chci si koupit4x