Taťána920 Taťána920 komentáře u knih

☰ menu

Arizona Arizona Eden Maguire

Arizona má opravdu zajímavý příběh a na konci nebyla tak umíněná jako na začátku, takže jsem si ji oblíbila. O proti jedničce bylo pokračování dobrodružnější, tajuplnější a smutnější. Jednička byla spíš úvodní a vysvětlovací kniha. Jonasův příběh tam nebyl tak rozvinutý jako Arizonin,proto se mi tenhle díl líbyl víc. Názor na Darinu (hlavní hrdinku) mám neutrální, nemyslím si že nějak skvělá,ale ani mi nepřijde tak špatná jak jí někteří popisují.

21.04.2019 5 z 5


Dvojí tvář Dvojí tvář Kathrin Lange

Skvělá knížka se zajímavým příběhem.

17.04.2019


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Miluju tenhle příběh. Je to takový sympatický děj, obyčejná holka , která zjistí že umí cestovat časem . Podle mě tenhle příběh zaujme všechny obyčejné holky co mají rády trochu vzrušení.

25.03.2019


Půlnoční přízrak Půlnoční přízrak Robert Lawrence Stine

Wau, úžasná kniha, až na ten konec ,ale jinak pleskám, pleskám, pleskám!

25.03.2019


Jonas Jonas Eden Maguire

Kniha je jedním slovem úžasná! Ze začátku to byla vážně nuda,ale potom asi od 5.kapitoly jsem ji přímo až hltala. Hlavní hrdinka Darina je strašně zajímavá osobnost a nechápu lidi co oní tvrdí že je na facku. Musím uznat že někdy svým chováním to přeháněla,ale taky se člověk musí umět vžít do její situace. Její otec podváděl její matku, doma žije s novým přítelem její matky, zemřel jí její přítel, objeví Krásné mrvté a musí udržet jejich tajemství. Tohohle je na ní moc , takže proto se někdy chová tak omrzle. Také nechápu lidi co tuhle knihu ani nedočetli a hned ji odcizili za nudnou . Mě taky na začátku přišla jak ta největší blbost ,ale postupem času mi přišla zajímá a těším se, až si přečtu další díl. Knihu bych doporučila čtenářům 12-15 let.

25.03.2019 5 z 5