Sodomagor Sodomagor komentáře u knih

☰ menu

Nákaza Nákaza Guillermo del Toro

Nějak náhodou když sem si rychle potřeboval prodloužit knihy v knihovně jsem našel první díl tohoto skvělého příběhu.Dost mě to zaujalo,mou sestru a mámu taky, a tak že si to přečtu.Bylo to naprosto ojedinělé,nový pohled na upíry mě dostal.
Naprosto dokonale napsané.Snad si seženu i originál pokud to půjde a uvidím jaký je v tom rozdíl.
Nicméně první díl jsem přečetl za cestu na Slovensko!Cca 6 hodin a i když byli pauzy a všichni chodili kouřit tak já šel ven s tou knihou,do krámu s knihou prostě všude.
Jedna z mála knih co vás chytne hned na začátku a nepustí.Když jsem to dočetl tak jsem se koukl kdy vyjde druhý díl.Nemohl jsem se dočkat.
Vyšel sice až za pár měsíců ale stejně. Zhltl jsem ho za dva dny a čekal na třetí.Kvůli maturitě a tak jsem ho dočetl teprve včera,ale jelikož mám doma jedničku tak při nejbližší příležitosti si oba další díly koupím a snad to jednou přečtou i moje děti,vnoučata a tak dál.
Chtělo by to snad i natočit film podle toho,nemuselo by to vůbec být špatné.
Jednoduše co nad tím přemýšlíte tak jděte do nejbližšího bazaru,knihkupectví,knihovny či jinam a poohlédněte se po tom
Nebudete litovat,stejně jako jsem nelitoval já.

03.07.2013


1984 1984 George Orwell (p)

Do dneška mě z toho mrazí v zádech.Je to moc pěkná kniha a dobrý příběh,ovšem to co se tam děje to je hnus!Jak kdybych viděl Severní Koreu,fakt hrůza.
Jinak opravdu pěkné a pěkně napsané.A mimochodem kdo jste neviděl tak doporučuji si pustit i stejnojmenný film.Moc se po přečtení na to koukat nedá,ale kdo nemá takovou představivost tak to uvítá.Moc pěkně je to natočené

23.09.2011