Sarrik75 Sarrik75 komentáře u knih

☰ menu

Zvuk slunečních hodin Zvuk slunečních hodin Hana Andronikova

Knížka mě naprosto dostala! Nemohla jsem se od ní odtrhnout a dlouho, velmi dlouho jsem o ní ještě přemýšlela. Jsem Zlíňačka, takže tím se zážitek ještě umocnil. Vtáhla mě, bavila, fascinovala, dojímala, obohatila a zanechala ve mně něco nezapomenutelného. Některé knížky nadchnou, ale časem zapadnou. Tohle není ten případ. Troufám si říct, že je to knížka, do které se můžete zamilovat a takový ten sladkobolný pocit zůstane v srdci už napořád. Pět hvězdiček je málo!!!

29.01.2015 5 z 5


Kam na to chodím Kam na to chodím Vlasta Redl

Příjemné čtení! Vlasta je nejen geniální muzikant, ale překvapil mě i jako autor knížky. Není to jen vtipné čtení, ale i části prozrazující střípky z jeho soukromí a leckdy i přemýšlivé pasáže. A že se někdy i přichválí? No a proč ne, je to jeho knížka! PS: A já mu to stejně věřím! ;-)

11.10.2014 5 z 5


My tři a já My tři a já Vlasta Redl

Já mám Vlastu na předním žebříčku oblíbených muzikantů, geniální texty i hudba. Knížka byla super, já jsem se u ní tak nasmála a přesně jak píšete, i hodně dozvěděla! Vlastním i další dvě pokračování... My tři a já od Janouška i od Samsona. Měla jsem z toho trochu strach, že nebudou tak dobré, jako ta Vlastova, ale obavy byly zbytečné. Líbily se mi všechny. Každý z nich tam přidal nějaké ingredience, které mě fakt dostávaly opět do záchvatů smíchu i do chvilek k zamyšlení. Příjemné knížky.

18.09.2014 5 z 5