sabrina1 sabrina1 komentáře u knih

☰ menu

Sputnik, má láska Sputnik, má láska Haruki Murakami

Pro mě vynikající kniha. První polovina hodně dobrá. Pak mě druhá polovina trochu zklamala- nevyřešený konec Fialčina zmizení. Teprve až jsem knihu dočetla celou, jsem si uvědomila. Nejde tu o to, kam Fialka zmizela, ale o pocit prázdnoty, které ve vypravěči zanechala, úvahy o životě, kterými autor nešetří. Knihu jsem dostala doporučenou a vůbec nelituji, že jsem ji přečetla. Je to moje první přečtená kniha od tohoto spisovatele. Murakami je skvělý vypravěč a už se těším na jeho další knihu.

11.07.2013 4 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Na knihu jsme se velmi těšila, ale musím říct, že jsem od ní očekávala něco jiného.Ze začátku se mi líbila, byl napínavá a čekala jsem. co bude dál. Ale od druhé poloviny jsem se hodně nudila. Je to poutavý příběh, ale je určen spíše pro dospívající. Čekala jsem napětí, ale to se nedostavilo. Souhlasím s komentářem od chanahd příběh o dětech-pro děti.

24.06.2013 3 z 5


Karolinka Karolinka Hana Pražáková

Kniha, která nenadchne ani neurazí. Je napsaná tak, jako kdyby ji opravdu psala 12-letá dívka.Možná kdybych ji četla jako malá holka, tak by mě víc zaujala.

21.06.2013 3 z 5