RobinDay RobinDay komentáře u knih

☰ menu

Aplikace lásky Aplikace lásky Tash Skilton

Za dva dny přečteno. Velmi jsem se pobavila. Představovala jsem si hlavní hrdiny tak trochu jako hlavní postavy z filmu Set It Up, celou dobu mi vyskakovali jejich tváře a charaktery. Za sebe rozhodně doporučuju!

26.04.2024 4 z 5


Královnou krásy z donucení Královnou krásy z donucení Teri Wilson

Příjemné počtení, které jsem měla za jeden den hotové. Bavilo mě prostředí soutěže krásy. Připomínalo mi to Slečnu Drsňáka. U děje mi nechyběly emoce, které já ráda - humor, napětí, očekávání skandálu. Jediné, co mi přišlo nedotažené byla milostná linka mezi hlavními hrdiny. Přišla ni taková jen povrchová a neponechala na mně wow efekt.

26.04.2024 3 z 5


Smlouva na lásku Smlouva na lásku Cassie Connor

Zamilovala jsem si tento příběh. A velmi si užívala milostné scény mezi hlavními hrdiny. Proměna afektované právničky v milovnici komfortu mi byla veli blízká, protože jsem si prošla podobným osudem. Autorka píše skvěle. Za den jsem měla knihu přečtenou a vím, že se k ní jednou budu chtít zase vrátit.

26.04.2024 5 z 5


Má to háček Má to háček Tessa Bailey

Druhý díl mě bavil mnohem víc než ten první. Fox si mě prostě získal. Jeho tajnůstkaření a snaha změnit si pověst, mě upřímně dojímala. Hlavní hrdinka mi byla velice sympatická a líbilo se mi, že umí také vystrčit růžky a znát svou hodnotu. Děj mě bavil, prostředí loděnice jsem zažila do té doby pouze v jedné knize a zde mi to sedlo mnohem víc.

26.04.2024 5 z 5


Chráním Tě Chráním Tě Nika Peas (p)

Knihy spistovatelky Niky Peas mám ve veliké oblibě. Má nejoblíbenější je "Znám tě?", kde mě dostal vztah malé drzé dcerky a hlavního hrdiny, to já můžu. V této knize jsem čekala podobné naladění, ale překvapilo mne, že tentokrát děti byly úplně jiné - svázané výchovou a morálkou. Lucie mi jako hlavní hrdinka sedle. Několikrát jsem se na ni dokázala napojit. Ze začátku jsem byla maličko zamotaná do faktu kdo je otec, dědeček a majordomus, ale to byla jen chvilková záležitost. Příběh krásně plynul a zažila jsem emoce, které jsem od autorky očekávala - humor, dojetí, vztek, beznaděj a samozřejmě lásku a ochranu, která je v mnoha smyslech symbolem celé knihy.

26.04.2024 5 z 5