Phantasma Phantasma komentáře u knih

☰ menu

Moje Las Vegas aneb hlavní město zábavy Moje Las Vegas aneb hlavní město zábavy Luboš Xaver Veselý

Za zminku stoji snad jen par stranek venovanych "uzitecnym" radam.
Chlubit se, ze Petr Novotny vyhral 5x cenu bavice roku mi pripada taky jako slusny ulet.
Takovy denicek paru trapaku z Vegas s jeste trapnejsim humorem.

04.05.2017 2 z 5


Padrino Krejčíř - Afričan Padrino Krejčíř - Afričan Jaroslav Kmenta

Pro me osobne nejlepsi dil teto serie. Prvni dil se jmenoval Gangster, ale skutecnym gangsterem byl Radek az v JAR.
Naopak ja bych si moc pral aby byl vydan do CR. Ovsem v JAR spachal mnohem tezsi zlociny a je tedy nemyslitelne, ze by byl vydan. Radek vi tolik veci, ze nikdo nema zajem o jeho vydani.
Paradoxem je, ze kdyby si tehdy sel odsedet trest za podvody, odsedel by sotva polovinu ( a i kdyby ne) a nyni by z neho byl svobodny milionar s dlouhym a klidnym zivotem pred sebou. Nyni bude hnit ve vezeni v JAR.
Radek se nesmazatelne zapsal do nasi polistopadove ery. Svym zpusobem je to ikona. Takovy odvazny clovek uz tu nikdy nebude, dnes se delaji podvody jinak.

04.05.2017 5 z 5


Padrino Krejčíř - Žralok Padrino Krejčíř - Žralok Jaroslav Kmenta

Oceňuji práci pana Kmenty a jeho vyčerpávající informace. Ale měl bych jedno ALE ..... tento díl přináší hlavně detailnější informace o kauzách zmíněných v Gangsterovi, ALE člověk aby se v tom vyznal. Mám pocit, že některým skutečnostem je věnováno až zbytečně moc stránek a člověk pak po dočtení zjistí, že si z toho vlastně stejně nic nepamatuje, protože pochopit některé skutečnosti dá opravdu zabrat. Není lehké se vyznat v těch mnoha směnkách, bílých koní a nastrčených společností. Není to vina autora, to vůbec netvrdím, jen si myslím, že některé skutečnosti se daly popsat mnohem jednodušeji. Oproti Gangsterovi tedy musím jednu hvězdu ubrat.

21.04.2017 4 z 5