paper.firefly paper.firefly komentáře u knih

☰ menu

Inferno Inferno Adriana Michálková

Nádech... výdech... zástava srdce... a poté pomalý restart jen díky myšlence na Ellie, Adama a Kassiela. Tak nějak bych v rychlosti popsala průběh mého čtení této úžasné knihy stvořené pod rukama samotného anděla.
Třetí díl ságy Sedmého nebe - Inferno mě srazil na kolena, zničil ty střípky duše, co mi ještě zbyly... Ale zároveň do mě Inferno společně s úžasnými hlavními postavami vdechlo znovu to nové a nehasnoucí andělské světlo společně s láskou.
Byla pro mě čest procházet si Sedmým nebem, Očistcem a teď i Infernem společně se statečnou Ellie, bohémským rebelem Adamem, nejvěrnějším archandělem Kassielem a samozřejmě tou skvělou a nadanou Adri, bez které by tento láskyplný andělský příběh nebyl.
A bez váhání se s nimi pustím i do samotného Soudného dne! :)

27.12.2019 5 z 5


Očistec Očistec Adriana Michálková

Při přečtení první věty jsem se až do samotného konce knihy od tohoto až děsivě nádherného a procítěného příběhu nemohla odtrhnout, ale zároveň jsem si musela dělat krátké přestávky, protože moje líné mozkové buňky někdy z té dokonalosti byly tak omráčené, že potřebovaly čas na zpracování. :)
Děj a samotné postavy mě neustále odzbrojovaly svým posunem. Nevím, jak to přesně popsat, abych u toho nevyzradila část děje, a proto se raději do toho ani nebudu pouštět.
Nemohu opomenou kouzelné sarkastické hlášky, přenádherné citáty a myšlenky hlavních postav.
Jsem si jistá, že autorka této knihy je plná lásky a ve své duši ukrývá tak jasné světlo, které přímo bije do očí při každém slově, co jsem od ní osobně zatím měla tu čest přečíst.
Navíc při komunikaci s paní Michálkovou přes e-mail, kdy jsem ji prosila společně s mou kamarádkou o zaslání knihy, mi přišla opravdu moc přátelská a oplývala skvělým humorem. :)) Knihy přišli nádherně zabalené společně s věnováním a s malým překvapením. :)
Ještě jednou bych tak chtěla poděkovat autorce, že je tak hodná a vynakládá své úsilí a lásku pro vytvoření této nádherné tetralogie, za krásně napsané věnování a za vytvoření tak dokonalých osobností, jakými jsou Ellie, Kassiel a Adam. xxx

13.07.2019 5 z 5