pajula pajula komentáře u knih

☰ menu

Zamilujte si svůj domov Zamilujte si svůj domov Michaela Kramolišová

Před knihou jsem četla Zázračný úklid od M. Kondo, která je vlastně jenom o tom, jak věci vyhodit a vytřídit a nedala mi nic (již jsem touto fází prošla). Stále jsem hledala něco o organizaci chodu domova. Jelikož jsem jinou knihu na podobné téma nečetla, s jejím obsahem jsem spokojená a něco mi předala. Fotky se mi líbí, ale nebyly pro mě tolik důležité. Takže mi nevadí, že se opakovaly. Vlastně jsem si toho ani nevšimla. (viz. komentář níže). Pro mě osobně to je dobrá kniha a určitě mi něco dala. Doporučuji hlavně asi teda začátečníkům, kteří nemají načtené jiné knihy. (viz. komentář dole.)

07.04.2020


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Kniha se mi líbila. Dobře se mi četla. Jen mě mrzí, že není více specifikováno, co je v knize pravda a co ne. Doporučuji.

14.10.2015


Hovory s porodní bábou Hovory s porodní bábou Jana Doležalová

Nejsem zastánkyně domácích porodů a nikdy nebudu. Na to prostě nemám. Ale to neznamená, že mi tato kniha nic nedala. Naopak. Připomněla mi, že trpělivost růže přináší a že v dnešní době tato vlastnost bohužel vymizela téměř všude. Navíc mluví o přirozenosti, kterou už také neumíme vnímat. Zkrátka musíme mít vše pod kontrolou. Takže knihu doporučuji všem nastávajícím maminkám. Myslím, že mnohé z vás uklidní.

09.09.2015 5 z 5