not_interested not_interested komentáře u knih

☰ menu

Playground Playground Lars Kepler

výborná kniha, hltám ji jako splašená !!!
potřebuji však něco vysvětlit, nevím jestli jsem to jen špatně pochopila nebo je to opravdu tak divné...v přístavním městě plyne čas jinak, Tching řekl Jasmin že je tam už 3 týdny a když se pak vzbudila, zjistila že jemu se srdce zastavilo o 3 minuty dřív než jí. To by znamenalo že 1 minuta ve skutečnosti je týden ve městě. Ona měla srdce zastavené 2minuty, to by znamenalo, že ve městě byla 2 týdny ale přitom stihla jen dojít z přístavu na terminál a už se zase vracela...po 11 hodinách si nechala srdce zastavit znovu, vrátila se tam a tching tam stále byl...(celkem tedy 3tydny+660tydnu) to je docela divné, že by měl srdce zastavené půl dne ne? Vysvětlíte mi prosím někdo tyhle přepočty?

20.07.2017


Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Kniha se mi velmi líbila, je neobvyklé jak byla pojata. Dva vypravěči kteří se v příběhu střídají podávají informace z obou stran tak, abychom si dokonale představili co cítí a čím žijí.
Závěr knihy mě opravdu rozesmutnil. Bylo mi hned jasné, že to nebude mít šťastný konec, ale toto bylo zajímavé. Bylo mi líto že kniha končí, přečetla jsem ji jedním dechem!

19.07.2017