Nirtti Nirtti komentáře u knih

☰ menu

Příběhy úspěchů Příběhy úspěchů Robert T. Kiyosaki

Hned po knize "Bohatý táta, chudý táta" jsem přečetla tyto příběhy. Mě osobně tahle dvě díla oslovila natolik, že jsem se pustila do zrealizování některých uvedených myšlenek. Kiyosaki velmi pozitivně ovlivnil můj život.

14.10.2017 5 z 5


Sivá vlčice Sivá vlčice Jaroslav Holeček

Na tuhle knížku můj taťka nostalgicky vzpomíná. Vždy ji nám chtěl ukázat, ale už před léty se z knihovny jeho rodičů musela někam ztratit. Letos ji ode mne dostane pod stromeček. :) Samozřejmě jsem si ji nejprve přečetla. Je to hezký příběh o přírodě a o životě jedné osamělé vlčice. Ten začátek je smutný. Jako dítě by mě to určitě trápilo, takže je vlastně fajn, že jsem se s knihou setkala až jako dospělá.

11.12.2014 4 z 5


Izrael a palestinská území Izrael a palestinská území kolektiv autorů

Před cestou do Izraele jsem si prošla několik knih a cestovních průvodců zabývajících se putováním po Svaté zemi. A tuhle považuji za nejlepší. Je přehledná, obsahuje stručný popis nejnavštěvovanějších měst s mapkami i s půdorysy nejvýznamnějších staveb.
Úvod je věnován celkovému popisu Izraele, od přírodních poměrů a historického vývoje až po složení obyvatelstva, náboženství a umění. Troufám si napsat, že je vhodná i pro studium zeměpisu.
Nevýhodou je pouze starší datum vydání knihy, takže uvedená telefonní čísla, otevírací doby a ceny vstupného nemusí už platit. Což je maličkost, tyto informace se dají dohledat na internetu.

27.11.2014 5 z 5


Dej mi své oči Dej mi své oči Torsten Pettersson

Souhlasím s již zmíněným názorem, že děj by byl napínavý, kdyby jej napsal někdo jiný. Po všech těch pochvalných komentářích na zadní obálce jsem od knihy očekávala víc. Já osobně si nejvíc pochvaluji právě tu obálku, její grafické zpracování.

30.10.2014 3 z 5


Tajemství inovací Steva Jobse Tajemství inovací Steva Jobse Carmine Gallo

Vynikající dílo. Mnoho myšlenek z této knihy jsem si musela zapsat do deníku, abych si je mohla kdykoliv připomenout. Věřím tomu, že mi dodají odvahy dokázat ve svém životě víc a přiblížit se tak svým snům.

09.12.2013 5 z 5