Příběhy úspěchů

Příběhy úspěchů https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161825/bmid_pribehy-uspechu-161825.jpg 3 18 5

Přečtěte si o lidech, kteří aplikovali učení Bohatého táty v praxi a dosáhli tak finančního úspěchu! Lidé, kteří tyto příběhy napsali, se odhodlali jednat a jako výsledek se dostavil úspěch. Těmto lidem se finančně dařilo, i když ve stejnou dobu miliony jiných lidí prodělávaly miliardy dolarů. Tato konha vám ukáže, proč nezáleží na tom, že „nemáte peníze“ či že „nemáte čas“, proč nejste nikdy příliš staří ani mladí na zahájení cesty za vlastní finanční jistotou a svobodou, Jak začínající investoři překonali strach z investování a jak můžete podobných finančních výsledků a úspěchů dosáhnout také!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Success Stories , 2003


více info...

Přidat komentář

crazyslunicko
02.10.2020 3 z 5

Velice inspirativní kniha s podrobným návodem, jak začít podnikat a investovat a dostat se z komfortní zóny zaměstnance. Příběhy několika lidí s různými způsoby, jak vydělat peníze a jít to důchodu dřív. Podrobně je vysvětlen pasivní příjem. Jediné co se mi na knize nelíbilo, bylo že se některé příběhy trochu opakovaly.

HelenBarbora
27.02.2020 5 z 5

Neuvěřitelně inspirativní :)


Nirtti
14.10.2017 5 z 5

Hned po knize "Bohatý táta, chudý táta" jsem přečetla tyto příběhy. Mě osobně tahle dvě díla oslovila natolik, že jsem se pustila do zrealizování některých uvedených myšlenek. Kiyosaki velmi pozitivně ovlivnil můj život.

Daris
14.09.2016 3 z 5

hezky se čte

ladyba
30.09.2015 3 z 5

Kniha přináší příběhy jiných lidí, co dali dříve nebo později na radu Kiyosakiho a jak v malé či větší míře uspěli sami ve svém osobním životě pronajímaním nemovitostí za koupených na pozitivní dluh. Na jednu stranu myšlenka dobrá, že uspět může každý v USA, kdo si to troufne, ale zavání mi to celé už komerčností komerční komerce.

Autoři knihy

Robert T. Kiyosaki
americká, 1947
Sharon L. Lechter
americká, 1954