Natyna Natyna komentáře u knih

☰ menu

Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka Josef Kajetán Tyl

Také si myslím, že když z tohoto dramatu máme hymnu, že by se tím na školách mohlo více zabývat. Ale prý i sám Tyl toto dílo považoval za průměrné a ne moc povedené.

Ale mi se dílo líbilo. Místy jsem se i pobavila, jelikož neumím německy tak jsem byla i ztracena a ty dlouhé německy psané pasáže jsem přeskočila.

31.10.2015 4 z 5


Zahrada stínů Zahrada stínů Virginia Cleo Andrews

Nejvíce se mě chytl 1. a 2. díl, potom to bylo horší, a proto jsem od toho dílu už moc neočekávala. Ale musím přiznat, že se mě bavil. Bylo zajímavé pozorovat jak se Olívie změnila. Tento díl byl čtivý a rozhodně bych ho doporučila.

31.10.2015 5 z 5


Jak neztratit lásku Jak neztratit lásku Meg Cabot

Super oddechovka a jelikož jsem se do knihy začetla, tak jsem to měla během jednoho dne přečteno. Líbílo se mi, že tam nejsou pouze e-maily, ale i chat a deník Kate.

01.07.2015 4 z 5


Jak začíná láska Jak začíná láska Meg Cabot

Jelikož je napsaná formou e-mailů, tak jsem si nedělala moc velké naděje, že mě kniha nadchne, ale opak je pravdou. Sice se dá snadno odhadnout jak vše skončí, ale i přesto doporučuji

28.06.2015 3 z 5


Marley a já aneb Život s nejhorším psem na světě Marley a já aneb Život s nejhorším psem na světě John Grogan

Super kniha. Napsaná velmi vtipně a poutavě, ale konec byl strašně dojemný. Jak kniha tak i film se mi líbil. Doporučuji.

03.01.2015 5 z 5