Monislávka Monislávka komentáře u knih

☰ menu

Vzpoura oceánů Vzpoura oceánů Frank Schätzing

Do třičvrtě knihy to šlo,ale když pořád nepřicházelo žádné rozuzlení tak jsem při čtení pomalu usínala. Pořád ne a ne přijít konec,nebo nějaký zvrat, prostě takový nekonečný příběh o něčem inteligentním co se skrývá v hloubkách oceánů a ještě "inteligentnější člověk" si opět myslí že zvítězí.

14.07.2018 4 z 5


Oko Horovo Oko Horovo Carol Thurston

Hodně zvláštní kniha. Zezačátku pro mne trochu chaotická kombinace dávného egypta a pak současné doby. Často se mi pletly mužské postavy ze starověku, takže jsem si občas nějaké pasáže musela přečíst vícekrát. Jinak příběh je zajímavý, ale i smutný. Konec mne dojal.

14.07.2018 4 z 5


Zuřící bouře Zuřící bouře Markus Heitz

Stejně jako další díly alfů a trpaslíku se kniha perfektně čte, je napínavá a člověk ji zhltá ani neví jak.

14.07.2018 5 z 5


Temné stezky Temné stezky Markus Heitz

Většina příběhu se odahráva v Phondrasonu, podzemní říši kde přežívají ve vyhnanství všechny možné druhy temných bytostí včetne alfů. Do této země se vydávají tři alfí sourozenci kteří sem byly vyhnáni kvůli obvinění z vraždy kterou ale nespáchaly. Velice mne tato kniha zaujala, stejně jako ostatní fantasy od tohoto spisovatele. Knihy o alfech i trpaslících jsou spolu krásně provázané a svět který autor vytvořil je prostě perfektní. Stejně jako postavy, ať už záporné, či kladné, si určitě každý milovník fantasy zamiluje.

14.07.2018 5 z 5