Mishanki Mishanki komentáře u knih

☰ menu

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Přečteno v originále.... a musím říct, že jde rozhodně o povedenější díl, než prvních Padesát odstínů šedi. Kniha je opět neuvěřitelně čtivá, což je málem až s podivem, protože obsahové sdělení není větší než u trochu lepší harlequeenky. Nicméně pokud potřebujete chvíli vydechnout a hodit starosti za hlavu, tak tohle je zaručený recept jak na to.

17.01.2013 3 z 5


Noc, moře a hvězdy Noc, moře a hvězdy Heather Graham (p)

Pokud se zrovna nechystáte na dovolenou někam za sluníčkem a vážně si chcete odpočinout, tak tahle kniha je přesně to pravé pro vás. Klidně se přiznám, že jsem zpočátku nečekala nic jiného než obyčejný Harlequeenovský románek, ale ten příběh mě naprosto pohltil a překvapil svou hloubkou. Nečekané, ale s radostí dočtené až do samotného konce. :-)

16.09.2012 4 z 5


Dokonalá Dokonalá Judith McNaught

Bohužel, musím souhlasit s Naty, že ten konec příběhu hodně ubral na kvalitě. Ač šesti set stránková kniha, podle mě by jí ještě pár stránek navíc a méně kýčovité ukončení jenom prospělo. Jinak jde o příběh, který vás vezme za srdce a nepustí, dokud jej nedočtete.

16.09.2012 4 z 5


Whitney, moje láska Whitney, moje láska Judith McNaught

Moje nejoblíbenější kniha od této autorky. Četla jsem ji už tolikrát, že ji znám téměř nazpaměť a přitom se k ní vždy s chutí vrátím a najdu nějaký drobný detail, kterého jsem si dříve nevšimla.... jednoduše úžasná.

16.09.2012 5 z 5