Merci72 Merci72 komentáře u knih

☰ menu

Ze mě : cesta Blázna a vnitřní svět Jaroslava Duška Ze mě : cesta Blázna a vnitřní svět Jaroslava Duška Pavlína Brzáková

Od báječného člověka plného moudrosti nemůžete čekat nic jiného než knihu plnou nádherných myšlenek nutících k zamyšlení.

06.09.2013 5 z 5


Láska, duše a francouzská kuchyně: Andělé se málokdy ohlašují předem.... Láska, duše a francouzská kuchyně: Andělé se málokdy ohlašují předem.... James F. Twyman

Nádherná kniha plná úžasných přirovnání a moudrosti. Ačkoliv to normálně nedělám, tak tato kniha mne donutila vzít pero a některé pasáže s myšlenkami si vypsat, abych se k nim mohla zase vrátit.

15.08.2013 5 z 5


Rozmary lásky: Poslední paní Rožmberská Rozmary lásky: Poslední paní Rožmberská Jaroslava Černá

Historické romány zrovna nemusím, ale vzhledem k tomu, že jsem již měla možnost číst knížky od autorky a byla jsem zvědavá, tak jsem se do ní pustila. A opět nezklamala. Pro mne velice čtivé a navíc obohacené o historické fakta, které se člověk sám nedozví, nebo už nepamatuje. Na hrad Helfštýn se od té doby dívám už úplně jinak. Za mne určitě palec nahoru. A nejen za mne. Kniha putovala po celé rodině a všechny uchvátila také.

09.08.2013 3 z 5