Linea Linea komentáře u knih

☰ menu

Mizení Mizení M. V. Jírová (p)

Skvělá fantasy dark romance Mizení z pera české autorky @darkromance_queen_author.
1 díl z trilogie.
Tímto děkuji za možnost přečíst si příběh, jako betačtenářka.

Kniha vyšla pod nakladatelstvím @solis.nakladatelstvi zatím jako e-kniha, ale tištěná se prý také plánuje, a dokonce i jako limitka.

Osobně se ráda vracím ke knihám, které mě oslovily, a tak jsem byla nadšená, když jsem se dozvěděla, že se chystá nové vydání Mizení.
První verzi jsem si zamilovala, ale musím uznat, že rewrite ji zcela předčil.

Autorka píše velmi čtivě. Příběh vás vtáhne od první stránky, kdy sotva dýcháte a nepustí, dokud není konec. Hlavou mi běželo spoustu otázek. Jak bych se zachovala, kdybych se náhle objevila na neznámém místě? Co bych dělala, kdybych musela čelit podobné situaci? Jedno ovšem vím. Byla bych v naprostém šoku a zároveň i vzrušením celá bez sebe. Přesně tak jsem se cítila, když přišel na scénu Ben a s ním i první erotická scéna. V příběhu je i mnoho hlubokých myšlenek a samotný milostný trojúhelník vám nejednou pocuchá nervy.

Postavy působí velmi reálně díky svým charakterům. Michelle je křehká žena a mladá maminka 4 leté dcerky, které se obrátí život naruby. Nečekejte žádnou drsňačku.

Nechci prozradit příliš, ale knihu doporučím všem čtenářkám, které milují fantasy. Temnou erotiku a hodně detailní popisy. Zároveň musím upozornit, že tento žánr není pro slabší povahy - obsahuje totiž násilí a zvrácené erotické scény. (Pro některé hodně pro jiné tak akorát) Já jsem byla naprosto spokojená.

/

09.05.2024 5 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Jsem velmi spokojená. Příběh byl hodně zvrácený, ale tím správným způsobem. Neváhala bych a vyměnila si s hlavní postavou místo. Okamžitě!

16.01.2024 5 z 5


Chladný král Chladný král M. V. Jírová (p)

Dokonalé! Zamilovala jsem se do celého příběhu a užila si s očekáváním každičkou stránku. Toto je něco, co by měla číst každá žena. Příběh se čte takřka sám. Velké uznání pro autorku. Erotika zde byla velmi temná. Místy na mě příliš temná, ale to nemění nic na tom, jak bravurně autorka pracuje s dějem. Od nenávisti k lásce je mé oblíbené téma. Autorka psala erotické scény do detailu. Bylo skvělé prožívat s Mes a Kardesem jejich cestu. Příběh jsem si užila a mohu doporučit!

16.01.2024 5 z 5


Temné osudy Temné osudy M. V. Jírová (p)

U některých knih bývá pokračovaní horší. Tu je znát, že erotika a fantasy je autorčina parketa. Klobouk dolů za úžasný příběh plný napětí, bojů, různých bytostí a lásky. Tady pochopíte, proč a jak. Moc jsem si knihu užila a jdu na další autorčin titul.

16.01.2024 5 z 5


Mizení Mizení M. V. Jírová (p)

Zajímavá fantasy s prvky erotiky. Hezky záhadný úvod, který mne vtáhl okamžitě do děje a nepustil. Hodně žhavý milostný trojúhelník. Různé nadpřirozené bytosti. Nutně potřebuji pokračování. Tyto knihy jsou tak návykové!

16.01.2024 5 z 5


Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Pro některé klasický příběh. Mě ale bavil. Milá oddechovka, kterou přečtěte za jeden večer.

16.01.2024 5 z 5