Lexina1991 Lexina1991 komentáře u knih

☰ menu

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Panebože ANO!!!!! Tohle bylo po dlouhé době něco! Nemám slov. Pro mě velmi inspirující přibeh a oba hlavní hrdiny sem si zamilovala.

06.12.2021 5 z 5


Chaos v míru Chaos v míru Amo Jones

(SPOILER) Nemůžu si pomoc. Ale od série králů (stříbrná labuť atd) se do knih Amo nemůžu začíst. Ano, doslova v příběhu mám CHAOS! zvrácenosti neřeším, tím je autorka proslula. Jen mi přijde že ostatní knihy jsou ušité rychlou nití. Možná je to jen můj pocit a omlouvám se všem fanouškům Amo a jejich příběhu. Jen mi osobně přijde, že strašlivé rychle přeskakuje příběh a člověk má problém se zorientovat. Na jedné straně má 14 let, za další 3 stránky je už dospěla, za dalších 5 stránek ji někde někdo zavře a vlastně ani nevíme proč a ani jak dlouho tam je. Chtělo by to trošku více rozebrat i okolí a příběh samotný ne jenom sex navíc si nejsem ani moc jistá, jestli se v příběhu objevila magie nebo to byl jen můj pocit? A pokud ano, tak kde k ni přišli? Doufám, že v pokračování této knihy se všechny moje otázky vysvětli. jinak já osobně jsem velký fanoušek králů a doufám ze bude pokračování

01.12.2021 1 z 5


Dcera zimy Dcera zimy Vladimíra Šebová

Nemám slov. Takhle kniha byla naprosto úžasná, čtiva, originální za mě 5* po dlouhé době kniha která mě opravdu vtáhla do děje. Nebyla sem schopná ji odložit.

10.11.2021 5 z 5


Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Autorku mám moc ráda, čekala sem nebo spíše doufala ze bude tato kniha stylem nová série začít znovu.takže za mě dávám 3,5* klasická Mona Kasten. Příjemná oddychová četba která neurazí. Ale tahle série ani moc neoslní. Jediná věc která mi byla totálně trnem v oku (možná kvůli překladu) bylo nazýváni Jamesova otce: tatinek. Na to že to byl totální (velice sprosté slovo) o něm jeho děti mluví jako o tatínkovi. A to mi na dva puberťaky nejenom nesedí, ale nehodí se to k celému zobrazení této postavy.

26.10.2021 4 z 5


Odsuď mě Odsuď mě J. L. Beck

Opravdu se divím ze se někdo pod tenhle brak podepsal a nechal to vydat. Jedním slovem: Hrozné…

29.09.2021


Koruna osudu Koruna osudu Amo Jones

Pane bože. Jestli Vám někdo řekne že tahle série je super tak je to past opakuji je to Past!!!! Jednička byla jeden velký guláš, kdy autorka přeskakovala z jednoho na druhé a člověk se jen stěží orientoval v příběhu který je neskutečné děravý a nelogicky. Na konci prvního dílu sem zavřela knihu a říkala si jen: ,,co to sakra bylo?” Čekala sem na rozuzleni příběhu u druhého dílu a doufala že to autorka zachrání. Katastrofa!!! Proboha!!! Nápad dobrý (ale jednoduchy), prostředí trochu zrvrácené, jak to má autorka rada a jak jsme u ni zvykli. Priběh je ušitý rychlou niti poskládány z totálního odpadu literatury. Ale i když většinu jejich hlavních hrdinek mám chuť vytáhnout z knížky a pořádně s nemá zatřepat, její příběhy mě dokázaly vtahnout vyprávěním do děje a byla sem zvědavá jak to dopadne. U téhle teda zatraceně ne!!! Ne a ne a ne! Hlavní hrdinka je jako vždy znuděny bohatý spratek který si své mindraky léčí sexem. To že sebou nechá zametat a mluvit jak s kusem hadru je nad moje chápání. (Ale proti gustu...) asi se ve mě ozývá feministka ale proboha! Nechat se sebou takhle zametat? Chápu že po vydání 50 odstínu šedi, se v ženách probudila vášeň pro submisi a dominanci a autorky vi že takhle napsaný román přitáhne čtenáře ale nesmí byt na stejně brdo. A tohle byl prostě brak!

13.02.2021 odpad!