Lebisova Lebisova komentáře u knih

☰ menu

Přání Přání Nicholas Sparks

Moc smutný příběh, ale pěkně se kniha čte. Doporučuji k přečtení (+ kapesníky na dosah ruky). Kniha mě inspirovala a tak jsem začala psát svůj seznam míst, která bych chtěla navštívit.

03.07.2023


Slzy anděla Slzy anděla Darina Hamarová

(SPOILER) Četlo se mi to dobře. Trochu moc popisů prostředí. Připadá mi nelogické, že se Beáta schovala tak, že ji ani vlastní táta nenašel a pak se z ničeho nic objeví živá, zdravá a krásná :o(

10.11.2022


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Zpočátku mě vyděsila tloušťka knihy, ale moc pěkně se to četlo. Napínavé do poslední stránky. Zkusím další knihu od této autorky.

23.07.2022


Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Knihu jsem přečetla rychle. Moc pěkně se mi četla. Napínavá, i veselá, také zajímavá. U některých kapitol jsem i slzu uronila. Líbilo se mi rozuzlení na začátku knihy, vyprávění více osob o stejné situaci a dění. V knize vystupuje málo osob, takže je z tohoto pohledu přehledná. Nejvíce sympatií měl z mé strany Samuel. Ráda si přečtu pokračování.

09.02.2022


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Velice dobře se čte. Má to děj, spád a je zajímavá tématem. Když začnete číst, čtete všude a přestanete až na konci. Doporučuji, začít číst v pátek odpoledne. Za 2,5 dne to stihnete. A připravte si kapesník - na konci si pobrečíte. Už dlouho jsem nic tak poutavého nečetla.

18.06.2015


Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla C. D. Payne

Kniha pro relax. Veselá, ironická a i trochu napínavá, občas i zvrat. Hlavní hrdinka hledá samu sebe a taky odpovědi na otázky, kdo je vlastně její matka a tajemná spisovatelka. Na začátku chvíli trvá, než-li se děj rozjede. Pak už se to čte dobře. Byla jsem zvědavá na rozuzlení.... Je to tak na 3 hvězdičky.

13.05.2014