Kminie Kminie komentáře u knih

☰ menu

Hledět do slunce a tančit Hledět do slunce a tančit Joseph M. Marshall III. (p)

Knížka, která na mne sama vypadla z police, tak jsem seznala, že ji potřebuji číst a koupila ji. A již po pár stránkách čtení jsem věděla, že přesně po tak pěkně napsané moudré knížce jsem prahla. Celým srdcem ji doporučuji, nese plno velmi silných poselství.

09.08.2019 5 z 5


Potíže s empatií Potíže s empatií Gavin Extence

Kniha mě nepřekvapila, typický bestseller; jazyk byl přejednoduchý, klišé klišé klišé, členění kapitol rozčilující. A sympatizaci autora k aktivismu moc nevěřím, když na svůj výplod vyplácal asi 5x více papíru, než bylo třeba (kvůli členění kapitol).

06.06.2018 3 z 5


Všechny řitě světa i ta má Všechny řitě světa i ta má Charles Bukowski

Toto mělo zůstat drženo v ohradě blogisků pro nadržené puberťáky. Ještě žádná knížka mě takhle nerozčilovala a nenaplňovala hnusem. Rozčilují mě lidi, jejichž hlavním tématem je sex, sex a zase sex.
Plochost jazyka je až dechberoucí, ale co terpve plochost příběhů (dala jsem jen tři z těch povídek). Snůška špatných dialogů... vtipů (?), ktere jsou nechutné, arogantní a sexistické. Možná je už na čase, abychom se (konečně!) posunuli za hranice našich opičích pudů. Stydím se za to, že jsem člověk spolu s Vámi pane Bukowski!

25.09.2017 odpad!