klovatina klovatina komentáře u knih

☰ menu

Neotvírat!!! Žhavé! Neotvírat!!! Žhavé! Charlotte Habersack

Neotvírat!!! je oblíbená série našich dětí. Jedna z těch knížek, kterou čtu večer nahlas a naše děti (věk 4 až 13) se na čtení těší a zaujatě poslouchají.
Mně se tentokrát začátek moc nelíbil (nedávalo mi smysl Nemovo chování a celé mi to mi to přišlo moc přitažené za vlasy), nicméně děti byly spokojené. Konec vše vynahradil. Byl zase jiný než u předchozích dílů a opět jsme si smáli nahlas. Tento díl je teď spolu s Neotvírat!!! Saje! náš oblíbený.

22.05.2021 5 z 5


To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Pro mě jedna z nejlepších knih autorky. Zase trochu jiná než ostatní. Střídání dějových linek dávalo smysl, takto byla kniha úplná. Hlavní hrdinka byla sice trochu ufňukaná, ale přesto jsem jí velmi dobře rozumněla. Zajímavé bylo, že ačkoliv se toho v knize moc nedělo, četla se velmi lehce a rychle. Colleen Hoover to prostě se slovy umí.
A ještě jedna věc mě zaujala. (Možná už to tu někdo zmiňoval, nečetla jsem všechny komentáře.) Na konci knihy zmiňuje Ava dívku, která se jmenuje Seven, ale říká si Six (v knize jsou jména přeložena). Tak se jmenovala nejlepší kamarádka Sky, hlavní hrdinky ze série Hopeless. Existuje novela s názvem Finding Cinderella, která se věnuje právě Six. Určitě stojí za přečtení. Víc nedodám, to už by byl spoiler.

25.05.2020


Stále v tvém stínu Stále v tvém stínu Nora Roberts

Kniha sama o sobě by se mi líbila. Ale přečetla jsem toho od Nory Roberts opravdu hodně a při čtení jsem měla pocit, že vše už se hodně opakuje. Rudý šál, Božské zlo a Tajuplná žena smíchané dohromady.

09.01.2018 4 z 5