Kalvovka Kalvovka komentáře u knih

☰ menu

Okem trenéra: Trénink zvířat jako transformační proces postavený na důvěře Okem trenéra: Trénink zvířat jako transformační proces postavený na důvěře Ken Ramirez

Kniha o tréninku pozitivním posilování je určitě inspirací nejen pro milovníky psů, ale všech zvířat a samozřejmě také pro všechny trenéry využívající pozitivní posilování a já doufám, že se stane inspirací i pro trenéry, které zatím dosud využívají averzivní metody tréninku zvířat. Mě tato kniha rozhodně zahřála u srdce a vím, že jsem si vybrala správnou cestu :).

12.04.2022


Včelař z Aleppa Včelař z Aleppa Christy Lefteri

Děsivý, smutný, nadějeplný a na konci jsem si pobrečela. Knihu jsem začala číst 23.2., pak jsem ji musela na chvíli odložit, ale jsem ráda, že jsem se k ní vrátila a přečetla ji. Příběh lidí prchajících před válkou a o jejich cestě za bezpečím, přáteli a rodinou. Určitě doporučuji.

12.04.2022 5 z 5


Jane Eyreová Jane Eyreová Charlotte Brontë

Románová klasika z prostředí Anglie. Odvážná Jane. Láska. Tohle já prostě můžu :)

10.07.2020 5 z 5


Osvětimská ukolébavka Osvětimská ukolébavka Mario Escobar

Podle mě příběh neuvěřitelně odvážné ženy. Nejsem matka, a takový jaký strach o své děti musela Helene prožívat, si nedokážu představit. Některé stránky jsem četla a ani jsem nedýchala. Celou dobu jsem doufala ve šťastný konec. Bohužel, příběh je podle skutečné události, kdy málokterý konec v této době končil dobře. Kniha je jinak velmi čtivá a doporučuji její přečtení.

12.04.2020 5 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Jako jeden z mnoha příběhů, které jsem slyšela nebo četla, ve mně tento zanechal stopu. Celý příběh jsem přečetla za jeden jediný večer. Ani si nedokážu představit jaké hrůzy museli zažívat, i když kniha některé velmi silně přibližuje. Možná nebudu otálet s návštěvou Osvětimi, abych si celý přiběhl ještě víc přiblížila...

04.04.2020


Monpti Monpti Gábor Vaszary

Právě jsem ji dočetla. Byl to romantický příběh, ve kterém se objevila i tvrdá realita, se kterou se nejspíš potkal každý z nás. Ač jsem od tohoto autora nikdy nic nečetla, určitě jsem nebyla zklamaná. Ba spíš naopak.

18.03.2020 4 z 5