Kaja_H Kaja_H komentáře u knih

☰ menu

Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší Radim Pařík

Nejdřív jsem se vytrhl z šedi podcastů autorovým Jsem Pařík a Radim. Pak jsem se přihlásil k odběru newsletteru. Začal jsem chápat, o čem vyjednávání skutečně je, že to nejsou bondovky a že když řeknu jednoduše co chci, často to dostanu.
Teď už mám knihu i audioknihu, protože hodně jezdím autem a tohle chce fakt vstřebat na vícekrát. Navíc je audiokniha načtená Paříkem, nikoliv hercem, a je to pecka.
Knize bych vytknul jen to, že nemá prostor na poznámky, takže ji mám po přečtení celkem popsanou jak v "Básnících" Štěpán skripta a na základě audia se pak vracím k tištěné a dělám si k poznámkám další poznámky.
Je taky fakt, co jsem tu četl, že se na první pohled některé věci opakují, ale po několikátém přečtení zjistíte, že je úhel pohledu vždy trochu jiný a že to jednoduše k pochopení kontextu patří. Za mne super a doufám, že nezůstane jen u této knihy.

22.11.2023 5 z 5


Bylo nás pět Bylo nás pět Karel Poláček

Vzpomínka na dětsví a trochu taky sonda do minulosti pro porovnání, jak se venkov i město ve vztahu k aktivitám dětí proměnily. Prostě vzpomínky a odpočinek.

22.11.2023 5 z 5