jenetka jenetka komentáře u knih

☰ menu

Krby Krby Václav Vlk

Podzim je tady a s tím je spojený i začátek topné sezóny, která přišla a je tudíž už nutností si zatopit, jelikož se velmi ochladilo. Řešením mohou být designové krby - https://rocal.cz/designove-krby, které nejenže místnost příjemně vytopí, ale také je a ně velmi hezký pohled, jelikož mají dosti neotřelý zjev. Stačí si jen vybrat.

14.10.2021


Dědečkovy pohádky Dědečkovy pohádky Zdeněk Řezníček

Velmi ráda čtu, dokonce bych si troufla tvrdit, že vášnivě, proto můžu doporučit tady v odkaze knihy, mají například pohádky, kterým se říká moderně fantasy - https://www.vyhodny-shop.cz/kategorie/knihy-107/, já tomu teda říkám klasicky, ale kdo jak chce. Pro ty, koho čeká maturita z angličtiny, se tu taky najde nějaká ta kniha, což jistě ocení.

19.09.2021


Velká kniha posilování Velká kniha posilování James Stoppani

Je běžné, že lidé posilují. hlavně tedy muži. Ti si můžou pořídit knihy odtud z odkazu - https://www.prosportovani.cz/kategorie/knihy-o-fitness-a-kulturistice-450/. Mají tady i knížky z jiného oboru, například strečink, výživu při cvičení a posilování, ale najdete tu knihy z tohoto tématu i pro ženy. Některé posilují, ale rozhodně nezvedají taková závaží jako muži, což je logické.

18.09.2021


Mikroskop a dalekohled Mikroskop a dalekohled V. S. Suchorukich

Dalekohled - https://www.vseprofotografy.cz/ je každopádně zábava pro každého, nejen pro dítě. Existují klasické, ale také moderní, se kterými se dají pozorovat hvězdy. Mnoho lidí má zálibu právě v pozorování noční oblohy, která bývá hvězdami posetá a spojená v mnohá souhvězdí. Dalekohledy ocení každý. Může se to stát velkým koníčkem, doslova koněm. Dá se pozorovat vlastně vše, a to nejenom v noci, ale i přes den, například zvířata různých druhů.

15.09.2021


Vandal a já aneb Kůň pro radost Vandal a já aneb Kůň pro radost Hana Hozová

Nádherné vyprávění o vlastním koníkovi z autorčina života.

05.02.2019 5 z 5


Psí hvězda Sírius aneb Láskyplné vyprávěnky o psech Psí hvězda Sírius aneb Láskyplné vyprávěnky o psech Jiří Marek (p)

Miluju zvířata a tahle kniha je plná příběhů o psech - úplná dokonalost.

05.02.2019 5 z 5


Noční vetřelec Noční vetřelec Bernd Perplies

Parádní příběh, mám ráda pohádky, které jsou dobře napsané, a tohle je ten případ.

05.02.2019 5 z 5


Zakletý vrch Zakletý vrch Oldřich Sirovátka

Knížka obsahuje pět pohádek, napsaných po moravsku, vynikající.

05.02.2019 5 z 5


Volební dementi Volební dementi Martin Komárek

Nemám ráda politiku, ale v tomhle případě se dá udělat výjimka, protože je to tak vtipně napsané, že se to musí líbit. Koneckonců, kdo zná Ivo Šmoldase, tak je jasné, že půjde o srandu.

05.02.2019 5 z 5


O prasátku Lojzíkovi – Cesta za nosem O prasátku Lojzíkovi – Cesta za nosem Táňa Ondrašíková Rybenská

Strašně hezká milá knížečka, kdo má rád angličtinu, tak si přijde na svoje, protože u každého odstavce na každé straně je i anglický překlad. Ale jinak je to rozhodně výborná knížka.

05.02.2019 5 z 5