Jansey Jansey komentáře u knih

☰ menu

Ani slovo Ani slovo Patricia Gibney

Wow. Tohle byl za mě asi nejlepší díl. Lottie byla snesitelnější než kdy jindy, tolik toho nevypila, xanax skoro žádný. Držela se. U všech postav je vidět určitý posun. Boyd opět Boyd, Lottie má obrovské štěstí že ho má. Případ je tentokrát náročnější, protože se vraždy točí kolem dětí a podezřelých je opravdu mnoho. A až na konci jsem si řekla „A jo, proč mě to nenapadlo!" Tento díl byl hodně emotivní, máme tu i menší - větší ztrátu v týmu. Kniha se opravdu krásně četla a děj byl stále napínavý. Už se těším na další, doufám, že se brzy dočkám.

19.01.2023 5 z 5


Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Super super super. Lottie se dokonce i docela držela, co se alkoholu xanaxu a výkyvů nálad týče. Dokonce se i jako matka zdá o kapku lepší, hlavně díky Boydovi, který jí v tom dost pomáhá. Líbilo se mi, že jsme zabrousili více i do života Boyda a viděli to více z jeho pohledu. S Lottie musí mít ale sakra trpělivost a já bych jí občas dala facku, aby se probrala, protože si pořád neuvědomuje, co on pro ní všechno dělá. Tak uvidíme, kam se to s nimi v dalším díle potáhne. Opět super čtení a už se moc těším na pátý díl !

04.12.2022


Stará tajemství Stará tajemství Patricia Gibney

I přes to, že je to už třetí díl nedokážu říct, jaký díl se mi nejvíce líbil. Každý měl něco do sebe. Tenhle nám odkryl jedno velké tajemství Lottiina života a i samotná Lottie se někam posunula. Sice je to matka stále taková, jaká je, ale přijde mi, že už pomalu začíná chápat co chce a doufám, že už konečně dá Boydovi šanci. Těším se na další díl a věřím, že nám vyjasní ještě spoustu nejasností.

18.10.2022 5 z 5


Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Tak tohle byla paráda! Možná ještě lepší, než předchozí díl, teď vážně nevím. Lottie je sice občas na facku, ale už mi tak nějak přirostla k srdci. Ona a Boyd jsou skvělá dvojka, moc doufám, že se to mezi nimi někam posune.
Boyd s ní má teda vážně trpělivost ale věřím, že se Lottie jednou ze smrti svého manžela vzpamatuje a bude připravená na to, začít nový život. Hned musím sehnat další díl!

17.10.2022 5 z 5


Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Parádní kniha, už se těším na další díl. Lottie mi ze začátku nebyla moc sympatická, ale postupem času si jí určitě zamilujete. Knihu jsem snad ani nepustila z ruky, moc se mi líbila i vedlejší linka Lottiina soukromého života a vztah mezi ní a jejím kolegou Boydem. Jsem moc zvědavá, jak se to dále vyvine.

16.10.2022 5 z 5