Isadora Isadora komentáře u knih

☰ menu

Ne z tohoto světa Ne z tohoto světa Hartwig Hausdorf

Kniha je zajímavá pro ty, kteří mají rádi knihy ve stylu sci-fi, které je podkládáno fakty. Přípomíná mi to knihy Ericha von Dänikena. Tuto knihu jsem si koupila, protože jsem v té době sledovala seriál Hvězdná brána, o které v knize byla zmínka.

02.06.2012 3 z 5


Kniha Nosferatu: Vampýrská bible Kniha Nosferatu: Vampýrská bible Petr Štěpán

Pokud se chcete dozvědět něco o životě Vlada Tepese a Beli Lugosiho je to jeden z nejucelenějších zdrojů informací, ale většina se dá najít na internetu pokud víte, kde hledat (Bela Lugosi mě moc nezajímal a ani nezajímá takže o něm jsem nic moc nehledala, ale život Vlada III. mě zajímal takže, pár let zpátky, jsem na netu hledala nějaké informace o něm - v knize je v podstatě jen shrnutí a vyzdvihnutí nejkrvavějších situací do detailů, ale dost toho chybí) je to ale jen můj názor. Zmínka o Hitlerovi je zajímavá, ale o tom , že byl v okultních organizacích jsem viděla pár pěkných dokumentů, které byly podstatně podrobnější. Pokud si chcete udělat vlastní názor přečtěte si knihu.

31.05.2012 1 z 5


Pokrevní pouta Pokrevní pouta Richelle Mead

Pěkná knížka, dobře se četla i když už v půlce sem odhadla , jaky asi bude konec a skoro se i trefila(spoiler-nevedela jsem, že do toho budou zapletene dve hlavní postavy a k tomu jedna z nich bude byvalý strigoj-konec spoileru), ale presto super oddechovka, mela jsem ji prečtenou za dva dny. Určitě doporučuji, i když je to nepřímé pokračování, neztratilo to kouzlo.

10.03.2012 5 z 5


Dr. House: pravda a mýty o netradičních lékařských metodách v populárním seriálu Dr. House: pravda a mýty o netradičních lékařských metodách v populárním seriálu Andrew Holtz

V knížce je hlavně popis nemocí, které se v seriálu objevily a jejich léčba.

01.03.2012 4 z 5