hoodwolf hoodwolf komentáře u knih

☰ menu

Recepty z konopí Recepty z konopí Adam Gottlieb

Moc příjemně, mile a především čtivě, je sepsána tato knížka malých rozměrů, ovšem obrovského počtu infromací, zkušeností, medicínky naladěnými texty. Nenásilně vyvrací i některé zažité stereotypy a dává této rostlince příjemnou pověst. Nejedná se jen o knížku receptů a to je přesně to, co mne natolik uchvátilo. Je to vyloženě výživová brožurka. Doporučuji!!!

10.03.2024 5 z 5


Život s narcisem Život s narcisem Lucie Jandová

Úžasná kniha, doporučuji! Své si zde najde jak odborná, tak i laická veřejnost, které se dané téma přiblíží nejen díky popisům povahových rysů a jakýchsi "šablon" uvažování a vystupování, ale především je to serie příběhů, kterými je kniha protkaná. Ke knížce se budu zajisté vracet a jsem zvědavá na další publikace autorky.

08.02.2023 5 z 5


Ostravsko z nebe Ostravsko z nebe Milan Paprčka

Sto lidí, sto chutí. Mně se kniha s fotografiemi třeba líbila, Ostravu beru jako svůj domov a mám k ní pozitivní vztah. Ve městě vidím perspektivu se dostat z průmyslu a naběhnout na více moderní a eko vlnu. Za mě fajn památka a zpestření.

05.09.2022


Manuál k soužití s problémovým partnerem Manuál k soužití s problémovým partnerem Tomáš Novák

Knížka je hezká, ale ne nijak převratná. Zdá se, jako kdyby autor pochytil z jiných knih charakteristiky základních duševních odchylek. Co se týče rad na závěr, tak pověstné ctrl+c a poté ctrl+v posloužilo zřejmě nad rámec. Knížka se čte velmi jednoduše, ale vyloženě manuál nebo něco co bystě potřebovali, to není.

Vyloženě rady tam nejsou, buďto "zatnout zuby" a nebo to "vzdát".

05.09.2022 2 z 5


Cesta ze schizofrenie Cesta ze schizofrenie Jindřich Jašík

Líbí se mi autorovo pojetí knihy, která se nenásilně, ale přesto snaží být jakousi možností, ke které se dostal přes různé cesty života se schizofrenií. Ta možnost, o které mluvím, je důstojný život i bez užívání psychofarmak.

08.08.2022 5 z 5