hannyad hannyad komentáře u knih

☰ menu

Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender Leslye Walton

Po dlouhé době velmi zajímavá a netypická kniha, která mě bavila od začátku až do konce. Pro mě největší překvapení tohoto roku.

31.12.2014 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Ze začátku mě kniha bavila. Pak zmizela Margo a moje prvotní nadšení bylo pryč. Poté se děj neuvěřitelně zabýval stále opakujícími se otázkami. Kniha mě opět začala bavit až na konci, kdy se Quentin a ostatní vydali na dlouhou cestu autem. Konec mě šokoval, připadal mi takový nedotažený, možná by to chtělo alespoň epilog.
Co říct, těšila jsem se na ní. Nemůžu říct, že mě nenadchla, ale také mě nevzala jako jeho předchozí knihy. Proto tři hvězdy. :)

16.12.2014 2 z 5


Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Začátek knihy byl pro mě malinko utrpením. Jakmile Katniss začala popisovat jak chodí do lesa a skrývá se před světem, obávala jsem se, že se kniha nerozjede. Díky bohu přišel na scénu a dalo by se říci, že i na návštěvu President Snow a já si s klidným svědomím mohla uznat, že mě nečeká zklamání. Celkově mě druhý díl bavil více než první. Nejvíce jsem si užívala chvíle v aréně. Musím uznat, že aréna při 75. Hunger games byla pro mne mnohem propracovanější a jsem hodně ráda, že Suzanne povolila nitky svojí představivosti a vymyslela něco tak úžasného. Hunger games byla pro mě první dystopie a je to můj svatý grál.

28.10.2014