Firbl Firbl komentáře u knih

☰ menu

Šprti & frajeři Šprti & frajeři Kristýna Sněgoňová

(SPOILER) Za mě o trochu lepší díl než ten minulý. Minimálně než přijde na akci. Neustálé rozpitvávání všeho možného během chvil kdy má děj plynout je znovu až otravné. Celý to bylo zajímavý dokud se nám tu neukázal náš známí míšenec ? To jako vážně ? v celém vesmíru nás tu bude potkávat a zápletku eskalovat pár známých? opravdu vrchol fantasie. Není to k zahození určitě lepší jak díl minulý ale přes hodně částí sem jen přelétl abych je měl za sebou.

22.11.2023 3 z 5


Amanda Amanda Kristýna Sněgoňová

(SPOILER) Bohužel oproti prvnímu dílu sem opravdu trpěl. Hrdinové se oproti prvnímu dílu chovají jak totální idioti takže jim člověk nežere že by prošli nějakým výcvikem natož že jsou to ti samí z první knihy. A kouzelné slovo ŽENA jenž přesvědčí každého muže k čemukoliv to jako fakt ?

21.11.2023 2 z 5


Divoké karty I Divoké karty I George R. R. Martin

Knihu sem dočetl (fakt to není rychlé čtení) a pak sem to dal dvakrát jako audioknihu . Že by to byla nuda ? to se nedá říct v žádném případě ! Jen je to víc o přemýšlení než akční jízdě kterou nejspíš očekává většina lidí když se koukne na přebal XD A ač to zní divně já se bavil a bavilo mě u té knížky přemýšlet .

15.04.2021 4 z 5


Past na panovníka Past na panovníka Michael Atamanov

From Zero To Hero někdy až moc uspěchané . Knihu sem si ale i tak užil a doslova zhlt . Celkově mám asi nejradši první díl který se víc věnuje normálnějším věcem a světu/postavám kolem něž uspěchání a zaostření na hlavního hrdinu jako je zde.

14.09.2020 4 z 5