Fialkaaa Fialkaaa komentáře u knih

☰ menu

Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Takže.....do knihy jsem se pustila prakticky jako do svého prvního thrilleru s velkým očekáváním s tím že jsem doma měla koupený už i druhý díl.Nápadově se mi kniha zdála geniální a celkově téma znělo čtivě. Ze začátku příběh plynul krásně a všechno bylo vysvětleno bez problémů.Knihu jsem aani nemohla odložit. Ovšem ani vlastně nevím kdy přesně to začalo, ale kniha pro mě začala být zdlouhavá,složitá a už jsem neměla chuť ji číst.Tudíž jsem ji odložila s tím že po ní později sáhnu.No abych se nalákala na dočtení tak jsem si chtěla pustit seriálovou adaptaci u té jsme ovšem nevydržela ani půl hodiny. A do dočtení knihy jsem se musela nutit. Podle mě měla autorka nápad s velkým potenciálem, ale občas se to zbytečně natahovalo. Někomu se určitě kniha líbit bude ovšem pro mě to nembylo to pravé ořechové, potom jsem přečetla jiné pro mě lepší thrillery.

17.07.2023 2 z 5


Dívka, had, trn Dívka, had, trn Melissa Bashardoust

Taková příjemná letní oddychovka, s prvky mýtů a legend z jiných kultur a zemí. Nádherný příběh o někom kdo si připadá jedovatá-a ve skutečnosti je. Nějaké zvraty jsem nečekala a místy jsem se v knize nevyznala a musela jsem listovat zpátky abych si uvědomila o kterou postavu jde.
Já jsem knihu popadla kvůli božské anotaci a nádherné obálce. Mám ovšem pocit že příběh mírně degradoval postupem příběhu a nešlo se v tom moc vyznat. Ovšem pokud hledáte nějakou tu knihu na léto u které si odpočinete, tahle neurazí.

17.07.2023 2 z 5