Emily929 Emily929 komentáře u knih

☰ menu

Tygrův osud Tygrův osud Colleen Houck

Snad nejlepší z celé téhle série. Když jsem četla konec uronila jsem slzy smutku i štěstí. Vůbec jsem nečekal takový konec.SPOILER Kišan je ve skutečnosti Duržin tygr, Ren a Kelsey se oženili a Lokeš konečně zemře. Jen jsem si myslela že Kelsey zůstane s Kišanem. On jí miloval a nakonec jí opustí jen aby byl s Durgou to jsem prostě nemohla. Doufám že Tiger's Dream bude ještě lepší. Jinak dobrá kniha autorka se opět překonala. Pokračuj v psaní, tvé knihy jsou úžasné.

08.05.2019


Tygrova plavba Tygrova plavba Colleen Houck

Polovinu knihy se řeší její city ke Kišanovi a Renovi. Byla jsem ráda že konečně dostala rozum a vybrala si Kišana místo majetnického Rena. Draci byly dobře promišlení. A konec byl úplně skvělý. Dobrá zápletka.

07.05.2019


Tygrova stezka Tygrova stezka Colleen Houck

(SPOILER) Další dar sblíží Kišana a Kelsey. Ren je v držení Lokeše. Jediné zklamání je že v každé knize této série vždycky získají další Duržin dar. Bylo by to zajímavější kdyby je Lokeš přepadl. Jinak je kniha v pohodě

07.05.2019


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Kniha mi přišla skvělá. Rena jsem si moc neoblíbila. Kelsey byla normální dívka, bylo mi líto že dávala přednost Renovi. Kišana jsem si hned oblíbila. Ze začátku se příběh trochu táhne ale když se objeví pan Kadam... Vůbec to nemohu vyjádřit slovy,protože to nejde bez spoilerů.

07.05.2019 5 z 5