em.ka em.ka komentáře u knih

☰ menu

Mezi nimi Mezi nimi Veronika González

Já asi potřebuju trochu rozbít nadšené komentáře, co tu jsou. Abych vlastně nic nevyspoilerovala, tak napíšu, že to je jako hodně dobře propracovaný drb, co poslouchám od sousedky o nějaký rodině. Takže pokud máte náladu na další drbárnu, kde vás většinu doby bude většina postav tím, jaký dělají životní rozhodnutí, štvát, směle do toho.

01.01.2024 3 z 5


Vítejte v Autistánu Vítejte v Autistánu Josef Schovanec

Na knížku jsem se těšila, protože jsem na ni slyšela vesměs pozitivní názory. Ale naprosto mi to nesedlo. I když jsou jednotlivé "cesty" krátké, nebavilo mě to a do čtení jsem se musela nutit.

05.10.2017 2 z 5


Muž s nádherným hlasem Muž s nádherným hlasem Lilian B. Rubin

Kniha není tolik odlehčená jako jiné knihy ze sekce "příběhy z druhé strany pohovky". Nedá se jen tak "zhltnout", ale vidím to jako velkou výhodu. První kapitola pro mě byla lehce náročnější na čtení, ale od druhé se mi už četlo hezky, takže bych čtení rozhodně nevzdávala.

07.09.2017 5 z 5


Duch místa Duch místa Samuel Shem (p)

Jak už psalo pár lidí přede mnou, knížka je velkým zklamáním pro čtenáře, kteří milují dvě předešlé knihy (Dům páně, Hora hoře). Strašně moc mi chybělo pomyslné "WAU", které jsem měla u obou předchozích knížek. Tohle pro mě byl jen další nezařaditelný román, který se hezky čte, ale časem po něm v hlavě nic nezůstane. Škoda.

02.12.2016 3 z 5