Eliška373 Eliška373 komentáře u knih

☰ menu

Počátek Počátek Dan Brown

Jak už tu bylo několikrát řečeno, Brown používá stejnou dějovou linku, ale to mi vůbec nevadí. I když předem vím, co od knížky mám čekat, tak ve finále nevím vůbec nic, protože je Brown dokonalý v těch zvratech, které dokáže na jedné stránce vytvořit. Co se týká tématu, byla jsem mile překvapená, do čeho se Brown pustil. Jsem ráda, že zavítal do Španělska a ještě raději jsem, že se zajímal o to, co je opravdu v současnosti aktuálním tématem a i přesto, že si moc nelibuji v těch "sci-fi" věcech, tohle je pro mě jen opravdu krásný náhled na to, co pro nás ty technologie znamenají.

05.06.2018 5 z 5


Mha přede mnou, mha za mnou Mha přede mnou, mha za mnou Celia Fremlin (p)

Neměla jsem moc tušení, co od toho mám očekávat, ale byla jsem poměrně příjemně překvapena. Ten happy-end, o kterém je tu řeč, bych klidně z knížky vynechala, ale asi se jím nic nezkazí :)

16.07.2017 3 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Jak už tady bylo řečeno, má Brown všechny knihy dle jedné šablony, ale osobně mi to vůbec nevadí. Právě naopak si myslím, že to jednoduše napomáhá plynulému ději. Tahle knížka mě naprosto uchvátila, nemám nejmenší výtku. Brown pořád patří mezi mé top ♥

28.06.2017 5 z 5