dvmalta dvmalta komentáře u knih

☰ menu

Zázračná medailka Zázračná medailka Peter J. Matuška

Úžasná kniha, díky které si každý křesťan jistě prohloubí svoji víru. Svědectví skvěle ukazují moc naší dobré maminky Panny Marie a také medailky, na níž je vyobrazena a kterou sv.Kateřina nechal na základě svého setkání s Pannou Marií. Jsou to silné příběhy!!!

14.08.2014 5 z 5


Muž v mlze Muž v mlze Agatha Christie

Krásná knížka! Musela jsem ji ale číst postupně. Tolik příběhů s propletenými zápletkami a vychytralými zloději, vrahy s ještě geniálnějšími detektivy je těžké "zhltnout jedním dechem".
Díky knize jsem také mohla poznat další detektivy Agathy Christie, které jsem předtím neznala.

13.08.2014 4 z 5


Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

K této knize mě přivedl film. Možná je lepší, když jsem viděla nejdříve film a potom až četla knihu. Film mě totiž velmi zaujal a líbil se mi natolik, že když jsem v knihkupectví viděla knihu, musela jsem si ji prostě přečíst. Kniha je daleko, daleko lepší než film, který se mi po přečtení knihy už tak nelíbil. Pořadí shlédnutí/přečtení je lepší v tom, že jsem nemusela být zklamaná z filmu a užila jsem si obojí.
Kniha je dojemnější, procítěnější a více je zde ukázána postupující nemoc otce hlavní hrdinky. Stejně tak je v knize lépe vyobrazen příběh a život Blace. Ve filmu to trošku "spláchli".

Vřele doporučuji

09.08.2014 5 z 5