dadaaaaa dadaaaaa komentáře u knih

☰ menu

Čína, země hedvábí Čína, země hedvábí Helena Heroldová

Krásně zpracovaná kniha pro ty, kteří se chtějí o hedvábí dozvědět víc.

07.06.2020 5 z 5


Páté srdce Páté srdce Dan Simmons

Knížku jsem si pořídila s nadějí a očekáváním, které zaručuje ,,X" případů, které kdy řešil Sherlock Holmes pod taktovkou Arthura Conana Doyla. Bohužel jsem po přečtení tuto knihu zařadila do děl přiživujících se. Tím mám na mysli knihy, kdy autor odebere základ od již (někdy i dávno) vydaného díla. Přijde mi, že tento fenomén se docela dost rozšiřuje.
No jak už zde bylo níže popsáno - sir Holmes použit na prezentaci americké historie, které je tam opravdu hojně.......... škoda, kdyby bylo přiměřeně, tak snad, ale takto bohužel.
Pokud by si někdo chtěl udělat vlastní obrázek, tak nabízím knihu, které se na každou stránku sáhlo jen jednou.

31.05.2020


Já ti to opepřím, miláčku Já ti to opepřím, miláčku Ellen Berg

Bezva knížka. Je psána tak, že jí nechcete odložit a jste lačni po dalším ději. Tak že se čte jedním dechem a je protkána humorem, byť černým.

01.08.2016 5 z 5


Šampaňské a heřmánkový čaj Šampaňské a heřmánkový čaj Franziska Stalmann

Knížku jsem přečetla. Po velmi krátkém vyobrazení za jakých okolností se z hrdinky stane ze spokojeně vdané, nešťastně rozvedená a to téměř ze dne na den. Nastává většina knihy, kde se hrdinka potýká jak se vniklou situací, tak i s postupně vypěstovaným alkoholismem. A závěr knihy pojednává o sblížení s mužem, podle hrdinčina úsudku nejde o lásku, ale je s ním v závěru těhotná. A i když toho, že nemá děti litovala najednou řeší, zda ho vůbec chce. Konec.
Nejspíš bych se rozepsala jak na recenzi.
Podle mě je to průměrné.

01.08.2016 odpad!