ClareCMR ClareCMR komentáře u knih

☰ menu

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Tento díl celkem ujde, takový průměr, i když jsou hlavní postavy dost nesympatické a romantická linka je dost slabá. Nechápu, na základě čeho se do sebe zamilovali, když spolu přehodili celkově tak asi tři věty. Celá série je ale slabá, děj děravý a chování hlavních postav občas na facku. Jestli si ji budete kupovat ma amazonu za pár korun tak proč ne, taková oddechovka na léto asi ok, ale za plnou cenu tato série nestojí ani náhodou.

26.11.2023 3 z 5


Rod nebes a dechu Rod nebes a dechu Sarah J. Maas

Táto séria je moja najmenej obľúbená, lebo mi príde ako veľká zlátanina všetkých young adult fantasy - anjeli, démoni, ľudia, víly, vlkodlaci, vyvolení, proroctvá … Bryce je na facku, s Huntom majú divný vzťah a ostatné postavy už začínajú byť tiež jedno veľké klišé - všetci sú hrozne tramatizovaní, ale hrozne sexy Dej má každým dielom stále viac dier a bohužiaľ mi už príde, že autorke dochádza dych a inšpirácia. :( Ale! Hodnotenie dávam vysoké, lebo ma to proste bavilo, knihu som zhltla za pár dní a v rámci žánru je to stále vysoký nadpriemer.

20.11.2022 3 z 5


Boží hrob Boží hrob Jay Kristoff

Kniha byla stejně skvělá jako jednička. Děj rychle ubíhal a konec měl super cliffhanger, už se nemůžu dočkat dalšího dílu. :) Jen nějak nemůžu přijít na chuť romantické lince.

13.06.2020 5 z 5


Šedí bastardi Šedí bastardi Jonathan French

Podle hodnocení jsem čekala, že kniha bude vtipnější, ale bavila mě. Měla celkem originální děj, který rychle napředoval a sympatické postavy. Už se těším na další díl.

06.03.2020 5 z 5